Kategorier

Der er 3 varer.

Varmevekslere

Varmevekslere

Varmevekslere og fjernvarmeunits benyttes i boliger, hvor man modtager vand fra fjernvarmeværket og er en af de mest anvendte opvarmningsformer i byerne. Fordelene ved en varmeveksler er, at man ikke har mange liter vand stående, der skal holdes varmt hele tiden, som i en varmtvandsbeholder.

Underkategorier

Varmeveksler med høj effektivitet og god økonomi


Har man fjernvarme indlagt I huset, er en varmeveksler en effektiv og billig opvarmningsform til det varme brugsvand. Der er mange fordele ved at vælge en varmeveksler frem for en varmtvandsbeholder. En rigtig dimensioneret varmeveksler producerer det varme vand I samme tempo og mængde, som det bruges I boligen. Derved undgås at have mange liter vand stående, der hele tiden skal varmes op. Det sparer på energien og dermed på el-regningen.

En varmeveksler fylder kun meget lidt
Når du udskifter din varmtvandsbeholder med en varmeveksler, får du rigtig meget ekstra plads I bryggerset, som du kan bruge til skabe eller andre formål. En varmeveksler fås med en kappe I rustfrit stål I moderne design, der kan monteres I bryggers og også I badeværelset, uden at skæmme. Fås også fuldisoleret uden kappe, der monteres I et skab.

Vælg størrelse efter behovet
Du skal altid sørge for, at din varmeveksler er dimensioneret til dit behov, herunder hvor stort et behov der er for varmt vand, hvor mange personer I er I boligen og hvor mange badeværelser der er. Er der et badekar eller spabad I badeværelset, der skal fyldes med varmt vand, indgår dette også I beregningen af, hvor stor en ydelse, der er brug for.

Monteringen af en varmeveksler skal udføres af en autoriseret vvs-installatør. Så er du også helt sikker på en faglig og korrekt installation.

 Vi sælger kvalitets produkter fra: Danfoss Redan, Termix, APV, Metronette. Køb billigt online. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud