Kategorier

Klik på en underkategori for at finde varerne

Vandvarmer

Metro Vandvarmere - alle størrelser og tilslutninger


Metro vandvarmere fås til: el-tilslutning, fjernvarme, centralvarme eller combi til både el og vand. Hvilken størrelse du har brug for afhænger af husstandens størrelse og forbrug af varmt vand. Er man en familie på 4 personer, vil en 110 liters varmtvandsbeholder være et minimum. 

For størst mulig økonomi anbefales det at holde temperaturen på 50 - 55 °C. Herved dannes mindst mulig kalk i beholderen. For at undgå bakterier i vandet, bør man hæve temperaturen én gang om måneden i nogle timer og sætte den tilbage igen under 55°C.


Metro vandvarmere


METRO THERM er et dansk produceret kvalitetsprodukt og landets og Nordeuropas suverænt største producent af varmtvandsbeholdere. Samtidig er alle Metro Therms beholdere energimærket, så du som forbruger kan finde de mest energirigtige vandvarmere.

Mange modeller og størrelser
Metro Therm varmtvandsbeholdere dækker alle former for opvarmning af brugsvand og bolig. Fås både til el-tilslutning, fjernvarme, centralvarme, kombidrift (el & vand) samt alternativ energi. Desuden fås de i mange størrelser fra 5 til 450 liter. Så du finder sikkert én vandvarmer, der passer til dit behov. Metro Therm vandvarmere er fremstillet I et enkelt og pænt design og behandlet med en slagfast pulverlak med en silkemat overflade. Den kan således nemt hænge frit fremme i bryggerset. Beholderne passer også til gængse danske skabsmål, hvis du foretrækker at installere varmtvandsbeholderen i et skab. Leveres med opnængsbeslag, der gør installationen let.

Kvalitet til mindste detalje
Metro Therm vandvarmere er kvalitet hele vejen igennem og giver en god og stabil varmeøkonomi. En stålbeholder, der indvendigt er belagt med en specialemalje, opbevarer det varme vand. Beholderen er beskyttet mod rust og kan således holde i mange år uden problemer. Derfor yder Metro Therm 5 års garanti mod gennemtæring. Yderligere sikrer specialemaljen en bedre hygiejne, da bakterier i vandet får sværere ved at sætte sig fast i beholderen.

Miljørigtig og energieffektiv
Inderbeholderen, i Metro therm varmtvandsbeholder, er indstøbt i en særlig effektiv PURpolyurethan skum, der bevarer sin høje isoleringsevne i mange år og sikrer et lavt varmetab. Med en Metro Therm vandvarmer er du sikret, at du har varmt vand helt uden problemer i de næste mange år.

Alle Metro Therm beholdere overholder naturligvis alle danske standarder for varmtvandsbeholdere. Desuden er du sikret 10 års reservedelsgaranti, så du også i fremtiden kan få serviceret din Metro Therm vandvarmer. Defor er Metro Therm et sikkert valg. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud