Kategorier

Der er 15 varer.

VOLA

VOLA vandhaner

De første VOLA vandhaner blev designet af den danske arkitekt Arne Jacobsen for 50 år siden. VOLA vandhaner er et stykke dansk designhistorie. Et kendetegn ved Arne Jacobsens design er, at alt overflødigt er skåret væk. De stramme skulpturelle linjer og perfekte proportioner i VOLA designet, har gjort VOLA til et designikon, der er anerkendt i hele verdenen og har høstet en lang række internationale anerkendelser. 

VOLA vandhaner fås i klassiske overflader og 14 flotte farver. 

VOLA vandhane


VOLA står for det ypperste inden for design, håndværk og bæredygtig produktion med konstant fokus på udvikling og innovation. VOLA armaturer er designet sidst i 60’erne i et samspil med grundlæggeren af VOLA Verner Overgaard og arkitekt Arne Jacobsen. VOLA er en designklassiker, der har vundet adskillelige internationale priser.

Dansk design og produktion
VOLA armaturer sælgers over hele verdenen, men designet er dansk og produktionen foregår også i Danmark, hvilket er helt unikt. VOLA armaturer er designet med udgangspunkt i geometriske former og enkle tidløse linjer, der er æstetiske og til daglig glæde. VOLA armaturer er i dag mere efterspurgt end nogensinde.

VOLA HV1 uden bundventil og VOLA HV 3 med løft-op bundventil er indbegrebet af den tidløse VOLA vandhane til håndvask. En ét-grebsvandhane med en højde på 12 cm. Har du en stor vask eller et større badeværelsesmøbel, er det muligt at få VOLA HV1+30 OG VOLA HV3+30, der er 3 cm højere og dermed passer proportionerne bedre sammen.

Vælger du en vandhane uden løft-op bundventil, kan der vælges en push-up bundventil, der fungerer ved blot et tryk for at åbne og lukke.

VOLA overflader og farver
VOLA vandhaner fås i krom, børstet krom, messing og børstet rustfrit stål samt nu også i en ny og flot kobber. VOLA vandhaner fås desuden i et væld af farver, der inspirerer og skaber dynamik i badeværelset, eksempelvis sort eller matsort, hvid, gul, orange, rød, koksgrå, blå og mange flere.

Uanset hvilken farve eller overflade du vælger dit VOLA armatur i, kan du få matchende tilbehør, for en komplet badeværelsesindretning.  

Vigtigt at vide er, at VOLA armaturer er grønne og blyfri. Alle dele, der er i berøring med drikkevand, produceres af blyfrit materiale og VOLA armaturer produceres på fabrikken efter LEAN tankegangen, der reducerer spild af enhver art. 
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud