Kategorier

Der er 26 varer.

Damixa

Damixa vandhaner til håndvask

Damixa har et meget stort program i vandhaner med en lang række innovative funktioner og egenskaber, som har sat nye standarder for vandhaner, som f.eks. X-Change™.

Damixa vandhaner med X-Change™ base har den fordel, at du kan tage armaturet af i et snuptag helt uden at lukke for vandet. Du kan også skifte vandhane lige så tit du vil på under 20 sekunder. Basen bliver nemlig siddende og du skifter kun den synlige del af vandhanen. Nemt, hurtigt, praktisk og helt uden specialværktøj. 

Underkategorier

Damixa vandhaner


Damixa er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 1932, men nu er ejet af den svenske koncern FM Mattsson Mora Group og dermed en del af den største vandhaneproducent i Nordeuropa.

Damixa vandhaner er dansk design og kvalitet med brugervenlighed i højsædet. Er bl.a. belønnet med den prestigefulde design awards ”red dot design award”. Damixa arbejder tæt sammen med trendsættere og designere fra ind- og udland, der har fokus på designfilosofien om, at design og funktion skal gå hånd i hånd - en filosofi, der afspejles i ”When design makes sense”.

Damixa har et stort og bredt program af vandhaner til håndvask, både ét-grebs og 2-grebs vandhaner. De mange modeller gør det nemt at vælge lige præcis den Damixa vandhane, der passer til din håndvask og badeværelsesindretning.

Flere fordele
Damixa håndvaskarmatur har Eco-save, der sparer på vandet, Anti-skoldning der er en ekstra sikkerhed, Rub Clean der gør det let at fjerne kalken fra vandhanen helt uden kemikalier, Cold start der sparer på energien og så får du 5 års produktgaranti.

Skift selv din vandhane på 20 sekunder med X-Change™
Mange af Damixa’s armaturer har det patenterede X-Change™ system, der gør det såre let selv at skifte sin vandhane på blot 20 sekunder. Når du én gang har valgt en Damixa vandhane med X-Change™ system og enheden er installeret i en håndvask samt tilsluttet til koldt- og varmt vand, så kan den øverste synlige del af vandhanen blot afmonteres med en unbrakonøgle, helt uden at lukke for vandet eller pille ved installationen. Herefter sættes den nye Damixa vandhane blot ned over enheden og spændes igen med unbrakonøglen, alt sammen indenfor 20 sekunder. Det er smart.

Du kan læse mere om Damixa vandhaner med X-Change™ og se en animation af, hvorledes du selv skifter en vandhane på blot 20 sekunder: http://www.damixa.dk/XChange
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud