Kategorier

Alessi by Oras 8527 berøringsfri vandhane, krom

Alessi by Oras 8527 berøringsfri vandhane, krom - 704295004

 
Vejledende pris:  5 036,25 DKK
Du sparer:1 921,25 DKK
3 115,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv


Alessi by Oras 8527 berøringsfri vandhane til håndvask, krom


Alessi berøringsfri vandhane til håndvask i stilrent design med helt enkle linjer, der passer ind i alle stilarter i badeværelset. 

Med Oras Alessi berøringsfri vandhane kan du tænde og slukke for vandet uden overhovedet at berøre vandhanen. Hold blot hænderne eller tandbørsten hen foran vandhanen, så åbnes der automatisk for vandet og det slukkes, når du igen fjerner hænderne. 

Oras Alessi er miljørigtig, da du kan spare op til 50 % på vandforbruget, da vandet kun løber i den tid, der er brug for det. Slut med vandspild. Desuden sørger en mængdebegrænser for et lavt vandforbrug.

Vidste du, at skifter du din almindelige vandhane ud med en berøringsfri vandhane, er investeringen tjent hjem igen på kun ca. 12 måneder. Dette på grund af vandbesparelsen og mindre energi til opvarmning af det varme vand. 

Når vandhanen betjenes "hands free", så undgås snavs og vand på vandhanen og den står altid flot og ren. Nemt og praktisk. Samtidig er den hygiejnisk, fordi du ikke berører vandhane og dermed får overført smittefarlige bakteriier. 
 
Oras Alessi berøringsfri vandhane er batteridrevet (6V) og med temperaturregulering. Vandhanen er udstyret med smudsfiltre og kontraventiler.
 

- varmtvands temperatur: max. 70ºC
- beskyttelsesklasse IP45
- batteri: Lithium 6 V 

Art. nr. 8527

14 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud