Kategorier

Der er 27 varer.

GROHE

Grohe vandhaner med minimalt forbrug og maksimal nydelse

Grohe EcoJoy™ flow-begrænser, sparer på vandet uden at gå på kompromis med komforten. Et max. vand-flow, der aldrig overskrider 5,8 l/min. er god for din økonomi og miljøet. Med temperaturbegrænseren kan energiforbruget endda reduceres yderligere.

Grohe har en omfattende serie af produkter i alle prisklasser og designs. 

Grohe vandhaner


Grohe har et bredt udvalg af vandhaner til håndvask i forskellige stilarter. Derfor finder du sikkert en Grohe vandhane, der passer til din stil og badeværelsesindretning. Vandhane kollektionerne er opdelt i 3 designs, henholdsvis Grohe Cosmopolitan, Grohe Contemporary og Grohe Authentic.

Grohe vandhaner er prisbelønnet design og førsteklasses materialer med vægt på maksimal komfort. Derfor udvikler Grohe løbende nye og spændende teknologier, der giver en lang række fordele. GROHE SilkMove® sikrer en gnidningsfri betjening mange år frem. Grohe vandbesparende armaturer har minimalt forbrug og maksimal nydelse. Dette takket være GROHE EcoJoy™, der sparer på vandet med et max. forbruge på 5,8 liter i minuttet. GROHE StarLight® krom finish giver din Grohe vandhane en strålende og holdbar overflade, der er nem at vedligeholde år efter år. GROHE QuickFix® reducerer installationstiden og gør det nemt.

Lang levetid og reservedelsgaranti
Grohe armaturer er designet til at holde hele livet. Derfor gennemgår alle Grohe vandhaner en omfattende levetidstest. Det er din sikkerhed for en vandhane af høj kvalitet med lang levetid. Desuden får du en reservedelsgaranti, der sikrer at det er muligt at få reservedele til din Grohe vandhane i minimum 10 år efter vandhanen er udgået af produktion.

Et-grebs eller to-grebs vandhane
Grohe vandhaner findes både som ét-grebs vandhane eller som to-grebs. Med en ét-grebs vandhane blander du kold- og varmt vand i samme greb, hvilket rigtig mange foretrækker. Er du mere til en to-grebs vandhane, hvor du separat åbner for koldt eller varmt vand, er det også en mulighed. Grohe vandhaner med 2 greb findes i modellerne Atrio Classic, Aria, Avina, Costa og Sinfonia. Ved to-grebs armaturer til håndvask, sikrer Carbodur skiver eller LongLife overdele en smidig betjening af greb og håndtag.

GROHE er tysk kvalitet med 5 års produktgaranti.

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud