Kategorier

Der er 15 varer.

Vandhane, berøringsfri

Spar på vandet med berøringsfrie vandhaner.

Vil du have god håndhygiejne og spare på vandet, skal du vælge en berøringsfri vandhane. Når hænder eller tandbørsten holdes hen foran vandhanen, åbnes vandet og lukkes igen når du fjerner hænderne. Samtidig undgår du smittefarlige bakterier, da vandhanen ikke berøres. Her finder du berøringsfrie vandhaner til populære priser, hvor investeringen hurtigt tjenes hjem igen i sparede vandudgifter. 

Berøringsfrie vandhaner er godt for din økonomi og miljøet

Der er rigtig god økonomi I at udskifte din almindelige vandhane med en berøringsfri vandhane. Du kan spare op til 50 % af vandforbruget, da vandet kun løber I den tid, der er brug for det. Det kan mærkes på økonomien.

På kun 12 mdr. er investeringen tjent ind igen
Ved håndvask og tandbørstning løber der rigtig mange liter vand direkte ned I afløbet, uden nogen har gavn af det. Det koster rigtig mange penge. Og det er ikke kun vandforbruget, men også energien (el) til opvarmning af det varme vand, du sparer, når du vælger et berøringsfrit armatur. Derfor er der god økonomi I at skifte den gamle vandhane ud med en berøringsfri vandhane. Samtidig skåner du miljøet og sikrer at der er vand nok til vores børn og børnebørn.

God til børn og svage hænder
Det er nemt at bruge et berøringsfri armatur for dem, der har lidt svært ved at åbne og lukke en almindelig vandhane. For børn er det også nemt. Alt de skal gøre er at holde hænderne foran sensoren, så løber vandet og lukker igen, så snart hænderne fjernes. Vandet behøver heller ikke længere at løbe, mens der børstes tænder. Hold tandbørsten foran vandhanen, når den skal skylles, så åbner vandet og lukker igen, når den fjernes. Nemt og praktisk.

Hygiejnen I top
Når vandhanen ikke berøres, undgås overførsel af smittefarlige bakterier. Åbner du en almindelig vandhane med snavsede fingre og skal lukke den igen efter hænderne er vasket, påføres bakterier fra da du åbnede vandhanen. Derfor er det super hygiejnisk med en berøringsfri vandhane.

Nem rengøring.
Når vandhanen betjenes “hands free”, kommer der ikke snavs, fedtede fingre samt vand og kalk på armaturet. Derfor står den altid rent og funklende.

Den berøringsfri vandhane har indstillingsmuligheder for temperaturen på siden af armaturet. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud