Kategorier

Der er 42 varer.

Toilet, væghængt

et væghængt toilet er praktisk og smukt

Sæt toilettet til vægs, når badeværelset skal moderniseres. Det gør gulvvasken lettere, når gulvet er frit. Man har også mulighed for at at montere toilettet lidt højere end den normale standard, hvis man er høj eller har problemer med ryggen. En bekvemmelighed, der kan mærkes hver eneste dag. 

Sæt toilettet til vægs

Et væghængt toilet er både smukt og praktisk og derfor et godt valg, hvis du skal modernisere dit badeværelse eller bygge nyt.

Når badeværelset skal indrettes
Et moderne badeværelse skal være funktionelt og praktisk. Derfor er væghængte toiletter et godt valg. Er det muligt, kan indbygningscisternen bygges ind i væggen. Det eneste der så er synligt I rummet er blot en hængeskål, hvilket får rummet til at syne størrere. En hængetoilet er også en praktisk løsning I smalle rum.

Nemt at gøre rent, når gulvet er frit
Med et hængetoilet har du hele gulvet frit. Det gør det nemt og hurtigt, at vaske gulv. Du skal ikke rundt om foden på et toilet og du slipper helt for kringelkroge, hvor snavs og nullermænd gemmer sig. Rent og hygiejnisk.

Er du høj eller har problemer med ryggen
Med et væghængt toilet, har du mulighed for at montere det lidt højere end den normale standard. Det gør det nemmere at sætte sig og rejse sig fra toilettet, hvilket er en bekvemmelighed, der kan mærkes hver eneste dag.

Cisterner til væghængte toiletter
Man kan få et toilet væghængt ved at montere en indbygningscisterne, der kan bygges ind I væggen, hvilket oftest er ved nybyggeri. Eller der kan vælges en cisterne til frembygning. Her bygger man en kasse, hvor cisternen og ophæng kan være i. Den vil typisk være ca. 20 cm I dybden og fås I forskellige højder. Hertil skal bruges en betjeningsplade til at aktivere skyllet.

Det er også muligt at få et væghængt toilet med cisterne. Her skal der bruges et modul, der bygges ind I væggen til at bære toilettet.

Du finder mulighederne I vores kategori under toilet, væghængt. Køb online hos badinteriør til de rigtige priser. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud