Kategorier

Der er 9 varer.

Ifö

Ifö toiletsæder

Ifö toiletsæder passer kun til Ifö's toiletter. Det er vigtigt, at du får et toiletsæde, der passer til det toilet du har, både for siddekomforten og også for holdbarheden. 

Er du i tvivl om hvilket toiletsæde, du skal have, kan du sende et par fotos af dit toilet til salg@badinterior.dk. Så vil vi hjælpe dig med at finde det korrekte sæde.  

Køb Ifö toiletsæder online


Ifö toiletter kender alle. Men ikke alle ved, at der findes mange modeller af toiletter og at toiletsædet skal passe til toilettet. Det giver den bedste siddekomfort og holdbarhed på toiletsædet.

Toiletsædet skal passe til skålens form. Det giver den flotteste helhed, men har også stor betydning for siddekomforten.

Ifö har gennem tiden designet mange toiletter og toiletsæderne skal passe til modellen. Ifö toiletsæder fås i følgende modeller: Ifö Sign, Ifö sign (Art), Ifö iCon Rimfree® og de nyeste modeller Ifö Spira og Ifö Spira Art, 

Toiletsæderne fås med nye funktioner. Soft Close er næsten en nødvendighed i dag. Med Soft Close daler sædet langsomt mod toilettet, blot ved et lille puf. Så undgår man at toiletsædet lander på toilettet med et brag. Med Quick Release kan du løfte toiletsædet af med et enkelt greb, helt uden brug af værktøj. Det gør det muligt at komme til at gøre helt rent under toiletsædet. 

Ifö toiletsæder fås i den klassiske hvide og nogle af modellerne fås desuden i sort eller rød.  
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud