Kategorier

Der er 8 varer.

Toiletsæder

et toiletsæde skal passe til toilettet

Når du vælger toiletsæde, skal du sikre dig, at det passer til dit toilet. Kender du ikke navnet på toilettet, så lad os hjælpe dig. Tag et par fotos af toilettet og indsend det til os på salg@badinterior.dk. Så finder vi det rigtige toiletsæde til dig. 

Toiletsædet er husets bedste siddeplads

Når man tænker over det, så tilbringes der lang tid gennem et helt liv på toiletsædet. Derfor skal det udvælges med omhu, passe til toilettet og man skal sidde behageligt.

Design
Bag mange af toiletsæderne I vores sortiment, står der stærke designere, der med hver deres stil tilfører produktet eksklusivitet. Designserierne er ikke blot et toiletsæde, men et stykke design, du kan style dit badeværelse med.

Collection
Nogen toiletsæder er fremstillet til at passe perfekt på specifikke toiletter, som eksempelvis Ifö Sign, Ifö Sign Art, iCon, Philippe Starck, Gustavsberg Nautic eller andre serier fra mærkevarefabrikanter. Denne symbiose af toilet og toiletsæder, hvor toiletsædet følger toilettets form og udgør en smuk helhed, er en perfekt kombination.

Multifit
Et multifit toiletsæde passer til alt og intet. Det betyder, at det kan monteres på de fleste toiletter, men passer ikke specifikt til skålen. Nogle toiletter har en spids skål og andre er runde, ligesom længden på skålen kan variere. Et multifit toiletsæde vil derfor ikke følge skålens kant.

Knald på farverne
De mest solgte farver er hvid og sort, der kan leveres I de fleste serier. Men er du frisk på farver på tilværelsen, så fås Pressalit Scandinavia Plus I et væld af farver.

Hvordan vælger jeg toiletsæde
Der er skabt et toiletsæde til hver eneste toilet, derfor er det godt at vide, hvilket fabrikat og model dit toilet er. Vi har bestræbt os på at anføre på hver enkelt toiletsæde, hvilke toiletter det passer til eller kan monteres på. Ellers er vi naturligvis klar til at hjælpe dig I vores kundeservice.

Her finder du en pasliste
www.pressalit.com eller på app I App Store til iPads, finder du en pasliste, hvor du kan få hjælp til at finde lige netop det toiletsæde, der passer til dit toilet. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud