Kategorier

Der er 7 varer.

Ifö

Ifö væghængte toiletter 

Her finder du både de klassiske Ifö væghængte toiletter og de helt nye Ifö Rimfree® toiletter helt uden skyllerand, der både er hygiejniske og lette at rengøre. 

Med Ifö Clean porcelæn, får du en hård og modstandsdygtig overflade, der skyr kalk og snavs.  

Ifö væghængte toiletter


I Ifö har fremstillet toiletter I mere end 80 år og har til stadighed tilføjet ny teknologi og funktionalitet, ligesom de også har været banebrydende på design.

Designet I Ifö væghængte toiletter er på én gang både smukt og funktionelt. Flere Ifö hængetoiletter er designet af den anerkendte designer og professor Knud Holscher, der har lagt vægt på at skabe så mange glatte overflader som muligt. Det giver et væhængt toilet fra Ifø et æstetisk ydre og er samtidig nemt at vedligeholde.

Ifö Clean glasur er holdbar
Uanset hvilket Ifø hængetoilet du vælger, så har de alle den rengøringsvenlige Ifö Clean glasur, der gør det svært for snavs og kalk at sætte sig fast. Ifö Clean forsegler de mikroskopiske porer og skaber en hård, glat overflade, der har en lang levetid.

Hvilket væghængt toilet skal jeg vælge
Ifö Sign væghængt toilet er den slanke hængeskål, der kun er 49 cm dyb. Ifö Sign Art hængeskål er 52 cm dyb og har været ét af de mest populære væghængte toiletter, takket være de rene smukke linjer og glatte flader.

Den helt store nyhed er dog væghængte toiletter helt uden den traditionelle skyllekant. Når toilettet ikke har nogen skyllekant, er det nemmere at gøre rent og mere hygiejnisk. Der er ikke nogen steder, hvor bakterier og snavs kan gemme sig. Ifö iCon Rimfree ®, og det nyeste skud på stammen af Ifö væghængte toiletter, Ifö Spira Art Rimfree® er helt uden skyllekant, og har desuden det patenterede skyllesystem, der skyller hængeskålen grundigt.

Et væghængt toilet fylder ikke mere end et traditionelt gulvmonteret toilet. Forskellen er blot at man opbygger en cisternevæg, typisk på ca. 20 cm og hænger toilettet op på. Har man mulighed for at placere cisternen bag væggen, er det kun hængeskålen, der fylder I rummet, hvilket er genialt i smalle rum. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud