Kategorier

Der er 7 varer.

Gustavsberg

Gustavsberg Væghængte toiletter i skandinavisk design

Gustavsberg har fremstillet toiletter siden 1939 og er rundet af den skandinaviske designtradition. Derfor passer Gustavsberg væghængte toiletter ind i de fleste danske badeværelser, uanset stilen. 

Gustavsberg væghængt toilet er et miljørigtigt valg


Et væghængt toilet fra Gustavsberg er skandinavisk stil og design, der passer ind i de fleste badeværelser, fremstillet i en meget høj porclænskvalitet og stor funktionalitet med innovative teknikker. Gustavsberg har fremstillet toiletter siden 1939 på fabrikken i den smukke natur udenfor Stockholm i Sverige og lige fra starten med bæredygtighed for øje, for at passe på miljøet. 

Et væghængt toilet er en god løsning. Gulvet er frit og det er nemt at vaske gulv, uden at skulle udenom og bagved foden på et toilet. Samtidig får det rummet til at syne større. En anden fordel er, at man kan montere det væghængte toilet lidt højere end standard, hvis man er høj, har problemer med ryggen eller er ældre. Det gør det nemmere at sætte sig og rejse sig igen fra toilettet.

Rengøringsvenlig CeramicPlus overfladebehandling
Gustavsberg væghængte toiletter er fremstillet i en tætsintret sanitetsporcelæn, der er et holdbart materiale og har lang levetid. Gustavsberg væghængte toiletter fås desuden med en CeramicPlus overfladebehandlinger, der lukker de små porrer i porcelænet og gør overfladen glat. Dermed får kalk og snavs svært ved at sætte sig fast og gør det lettere at holde toilettet rent og hygiejnisk.

Hygienic Flush
De væghængte toiletter fås nu også med Hygieinic Flush, der har en åben skyllerand. Derved sikrer man at kalk, snavs og bakterier ikke har nogen steder at gemme sig. Det gør det muligt at gøre rent overalt og med den innovative skylleteknik, der skyller effektivt rundt i hele skålen og helt op til kanten, sikrer man en høj hygiejne.

Vælg mellem flere designs i Gustavsberg væghængte toiletter. Her kan du få standard modeller til attraktive priser og flere design modeller med skjulte beslag og glatte sider, der er æstetiske at se på og lette at vedligeholde.

Køb Gustavsberg væghængt toilet online til de rigtige priser. 
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud