Kategorier

Der er 21 varer.

Toilet, gulvmodel

gulvmonteret toilet

Toiletter fås i mange smukke designs med både lille og stort skyl, der skåner miljøet. Der findes 3 tilslutningsmuligheder til et gulvmonteret toilet, i gulvet (S-lås), i væggen (P-lås) eller back to wall, der monteres helt op imod væggen.De fleste toiletter har en overfladebehandling, der skyr kalk og snavs, der gør rengøringen lettere. Toiletter med åben skyllerand med ny innovativ skylleteknik, er i dag en mulighed. 

Hvordan vælger du et nyt toilet?


Ser du på toilettets design, komfort eller funktionalitet? Uanset hvad du foretrækker, så finder du det på badinterior.dk. Vi fører toiletter fra kendte mærkevarefabrikanter og altid til en god pris. 

Toilettes design 
Ofte kan det være en god idé, at vælge toilet og håndvask eller badeværelsesmøbel, fra samme fabrikant, idet designet stilmæssigt understøtter produkterne og giver et ensartet udtryk. Et andet pejlemærke kan være at se på toilettets fod, om den er lukket og glat eller der er steder, hvor støv og snavs kan sætte sig. Cisternetoppen kan være delt eller den kan være helt lukket. En lukket cisterne er at foretrække, dels på grund af enkeltheden og for at slippe for samlingen, da der også her kan sætte sig snavs og støv. 

En bekvem højde på toilettet giver god komfort
I dag bliver vi højere og højere. Det betyder, at toiletter med en siddehøjde på 40 cm, som var standard for år tilbage, er alt for lave i dag. Nu er det muligt, at få toiletter med en siddehøjde på både 42, 44 og 46 cm. Det gør det lettere at sætte og rejse sig igen, specielt for ældre og folk med dårlig ryg. 

Åben skyllerand er funktionel og hygiejnisk
Toiletter med åben skyllerkant, er både rengøringsvenlige og hygiejniske. En åben skyllerand,  gør det muligt at skylle helt op under kanten af toilettes skål, ligesom der ikke er nogen steder, hvor snavs og især bakterier kan gemme sig. En hygiejnisk fordel.


Nem rengøring
Et toilet med en lukket glat fod og hel cisterne er selvfølgelig nemmest at rengøre. Her er det let at vedligeholde toilettets glatte flader. De fleste toiletter kan desuden fås med en rengøringsvenlig overfladebehandling af toiletkummen. Denne overfladebehandling skyr kalk og snavs, så det ikke sætter sig fast, hvilket gør rengøringen væsentligt nemmere. 

Lille og stort skyl, sparer op til 63 % af vandforbruget
Et toilet med lille og stort skyl er både godt for økonomien og miljøet. Udskiftes et gammelt toilet med 9 liters skyl til et nyt med 4 & 2 liters skyl, er det muligt at reducere op til 63 % af vandforbruget og spare helt op til kr. 4.000,- pr. år på vandregningen. Hermed tjenes investeringen i et nyt toilet hurtigt hjem igen. 

Med et nyt toilet, sparer du ikke kun på vandregningen, men er også med til at skåne miljøet. Vand er én af de mest værdifulde ressourcer vi har og vi skal sikre, at vi kan blive ved med at have vand nok - også i fremtiden.  
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud