Kategorier

Ifö Spira toilet med skjult S-lås, Rimfree®, 6260 - 601051200

 
Vejledende pris:  4 654,00 DKK
Du sparer:2 327,00 DKK
2 327,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv

Ifö Spira toilet med skjult S-lås, Rimfree®, 6260


Ifö Spira gulvstående toilet er nyeste skud på stammen af Ifö toiletter - formet af skandinavien og designet af Knud Holscher. 

Ifö Spira toilet er Rimfree®. Det betyder, at der ikke er nogen skyllekant, hvor snavs, kalk og bakterier kan gemme sig. Takket være en gennemtænkt teknologi, skylles skålen effektivt overalt. Det er hygiejnisk og gør rengøringen nemmere og mere effektiv. Derfor kan du spare på de skrappe rengøringsmidler og skåne miljøet.

Toilettet har Ifö Clean overfladebehandling, der lukker de mikroskopiske porrer i porcelænet, hvilket gør overfladen glat, og således skyr kalk og snavs.

Ifö Spira toilet er vandbesparende. Toilettet har lille og stort skyl, der er indstillet ti 2/4 liter pr. skyl, men kan også indstilles til 3/6 liter, hvis man ønsker et kraftigere skyl. 

Toilettet har en dobbeltcisterne med indercisterne i plast og ydercisterne i porcelæn, der er i ét stykke helt uden samlinger, hvor støv og snavs kan sætte sig. Med den dobbelte cisterne sikres et lydsvagt skyl og man undgår kondens på ydersiden. 

Ifö Spira toilet har en patenteret skylleknap, hvor der kan lægges Fresh WC sticks i, der siskrer frisk duft og farve ved hvert skyl. 

B: 35,5 x d: 65 x h: 86 cm

- Skjult S-lås
- Rimfree® uden skyllekant
- Vandbesparende 2/4 ltr. skyl
- Lydløs og kondensfri dobbelt cisterne
- Rengøringsvenlig Ifö Clean overfladebehandling
- Med Fresh WC dosering

Art. nr. 6260

Leveres uden toiletsæde, der tilkøbes. Se herunder. Husk også Ifö Fresh WC sticks

14 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud