Kategorier

Der er 11 varer.

Ifö

Ifö toiletter er smukke og funktionelle

Ifö har fremstillet toiletter i mere end 70 år, men til stadighed tilføjet ny teknologi som eksempelvis de nye Rimfree® toiletter, der ikke har nogen skyllekant, hvor snavs og bakterier kan sætte sig. Desuden Ifö Clean glasur, der er nemmere at vedligholde samt lille og stort skyl, faktisk helt ned til 4/2 liter. Derfor er et Ifö toilet en god investering, der tjenes ind igen i sparede vandudgifter på få år. Godt for økonomien og miljøet.

Ifö gulvmonterede toiletter 


Ifö har fremstillet toiletter I mere end 80 år og har til stadighed tilføjet ny teknologi og funktionalitet. Ifö var banebrydende, der som de første, fremstillede toiletter med lille og stort skyl I samme toilet. Det sparer adskillelige liter vand om året I hver familie. Det kan mærkes på økonomien, og samtidig godt for miljøet.

Spar op til 63 % på vandforbruget.
Toilettet er nemlig en vandsluger. Derfor er et nyt toilet en god investering, der tjenes ind igen på få år I sparede vandudgifter. Faktisk er det muligt, at spare op til ca. 63 % på vandforbruget ved udskiftning af et toilet fra 9 til 4/2 ltr. skyl. I Aarhus kan der årligt være en gennemsnitlig besparelse på kr. 3.045,- ved en husstand på 4 personer og kr. 3.809,- I Haderslev. Se her hvor meget du kan spare

Med et Ifø toilet finder du nemt et design, der passer I din stil. Ifø Sign er et meget populært toilet, der udover hvid også fås I en eksklusiv og maskulin mat sort farve. De nye Spira og Spira Art toiletter, der er formet af Skandinavien og af Skandinavernes krav til funktionalitet, er desuden uden den traditionelle skyllekant. Det er utroligt hygiejnisk, da der ikke er nogen gemmesteder for snavs og bakterier. Det nye patenteret skyllesystem, sikrer en optimal skylning af hele skålen.

Ifö Clean glasur er standard I et Ifø toilet, der lukker porcelænets mikroskopiske porrer og gør overfladen hårderer og glattere. Det gør det svært for kalk og snavs at sætte sig fast på toilettets skål. Med Fresh WC I skylleknappen, sikres frisk duft og farve ved hvert skyl.

For ældre eller folk med ondt I ryggen, der har besvær med at rejse sig, fås der et Ifö toilet med en siddehøjde på 46 cm, mod normalt 42 cm.

Ifö toiletter fås både med åben- og lukket S-lås og universallås (P-lås). 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud