Kategorier

Der er 4 varer.

Gustavsberg

Gustavsberg vandbesparende toiletter


Med Gustavsberg vandbesparende toiletter, kan du hurtigt tjene investeringen hjem igen i sparede vandudgifter. Gustavsberg har fremstillet sanitet siden 1939 og altid med fokus på bæredygtighed og efter de strengeste miljøkrav. Gustavsbergs toiletter er fremstillet i tætsintret sanitetsporcelæn, der er det mest hygiejniske og holdbare porcelæn med en stærk og modstandsdygtig overflade.  

  

Gustavsberg toilet


Gustavsberg har produceret sanitet i Sverige siden 1939. Gennem alle årene har Gustavsberg haft de bedste formgivere og løbende taget nye teknikker i brug, der har resulteret i de mest innovative produkter med fokus på kvalitet og bæredygtighed.

Gustavsberg Nautic toilet
Model Nautic er den nyeste generation af Gustavsberg toiletter, som har flere fordele. Naturligvis er der både lille og stort skyl på henholdsvis 3 og 6 liter, der sparer en husstand for flere tusinde liter vand i løbet af et år. Desuden er de fremstillet med en kondensfri cisterne i fuld bredde. Som det nyeste har Gustavsberg Nautic nu Hygienic Flush med åben skyllerand og en revolutionerende skylleteknik, der gør rent i hele kummen og ikke har nogen skjulesteder for snavs og bakterier.

Du kan vælge et Gustavsberg toilet med standard højde på 42 cm eller med en siddehøjde på 46 cm. Det er en fordel hvis du er høj, har dårlig ryg eller er ældre. Gustavsberg toiletter til gulvmontering fås både med åben og skjult S-lås til afløb i gulv samt med P-lås til afløb i væg.

Rengøringsvenligt
Et Gustavsberg toilet er fremstillet i tætsintret sanitetsporcelæn, hvor porerne i porcelænet er minimale og dermed mindre modstandsdygtig overfor snavs. Desuden fås toiletterne med CeramicPlus (C+), der giver porcelænet en smudsafvisende overflade, der forhindrer kalk og snavs i at sætte sig fast. Det letter rengøringen og er også godt for miljøet, da du kan gøre rent med mindre og mildere rengøringsmidler.

Reservedelsgaranti
Et Gustavsberg toilet holder i rigtigt mange år, fordi det grundlæggende er af høj kvalitet, hvorfor mange ikke vil skifte dem ud. Derfor er det måske vigtigt at vide, at der er reservedelsgaranti helt op til 10 år efter dit Gustavsberg toilet er blevet taget ud af produktion.

Gustavsberg passer på miljøe
Gustavsberg har længe været en miljøcertificeret virksomhed og arbejder dagligt med, at fremstillingen af et Gustavsberg toilet, skal påvirke miljøet så lidt som muligt. Derfor gennemsyrer indsatsen for bæredygtighed enhver del af arbejdet med at minimere - ikke kun fabrikkens, men også forbrugerens - CO2 aftryk. 
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud