Kategorier

Geberit AquaClean Tuma Comfort douchetoilet alpin hvid

Geberit AquaClean Tuma Comfort douchetoilet alpin hvid - 613157100

 
Vejledende pris:  17 295,00 DKK
Du sparer:2 827,00 DKK
14 468,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv

Geberit AquaClean Tuma Comfort douchetoilet alpin hvid


Geberit AquaClean Tuma Confort douchetoilet er designet med henblik på, at alle skal have mulighed for den lille luksus i hverdagen, som et douchetoilet giver.. Derfor er AquaClean skålen compact, så den med kun 55,3 cm i dybden kan bruges i selv små eller smalle rum. Samtidig er den i en meget populær prisklasse, hvor alle kan være med. Her får man rigtig meget for pengene. 

Geberit AquaClean Tuma Comfort douchetoilet rengøres du med vand efter toiletbesøg. Med et tryk på en knap på fjernbetjeningen føler du dig lige så frisk efter at have brugt toilettet, som hvis du netop havde taget et brusebad. Vandet har kropstemperatur og den patenterede WhirlSpray doucheteknologi med pulserende douchestråle, har en behagelig douchestråle. Du kan også vælge ladydouche, der giver en blid og skånsom rengøring af det intime område. Den integrerede varmtlufttørrer har en let luftstrøm, der tørrer dig helt uden brug af toiletpapir. 

En ekstra stor fordel med Geberit AquaClean Mera Classic douchetoilet er lugtudsugningsfunktionen. Ubehagelige lugte opsuges straks inde i WC-skålen af en automatisk støjsvag udsugningsteknik og fjernes derefter via et filter. Med denne funktion efterlader man altid toilettet helt uden lugte og rummet er helt frisk til den næste, der træder ind. 

Toiletskålen har ingen skyllerand, hvor snavs og bakterier kan gemme sig. Med åben skyllerand kan du rengøre toilettet nemt og hygiejnisk. Toiletlåget har Soft Close, samt QuickRelease, der gør det nemt at løfte toiletlåget af ved rengøring.  

Alle funktioner vælges nemt på fjernbetjeningen, der har et magnetisk vægbeslag. Den væghængte wc skål kan monteres på alle Geberits indbygningscisterner eller Monolith frembygningscisterne i moderne design.


- Whirlspray-douche teknologi
- WC skål uden skyllerand
- Individuelt justerbar position for douchearm
- Justerbar douchetemperatur, forudindstillet til 37°C vua app
- Pulserende stråle
- Separat ladydouche
- Tørring med varmluft
- Lugtudsugning
- Soft Close dæmpning af toiletlåg
- QuickRelease funktion af toiletlåg 
- Brugerkenkendelse
- Afkalkningsfunktion
- Energibesparende funktion 0,5W
- 230V/50-60Hz.
- Inkl. fjernbetjening
- Alpinhvid

B: 36 x d: 55,3 cm  

Art.  146.291.11.1 

Se den inspirerende brochure over Geberit AquaClean douchetoiletter her.  

14 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud