Kategorier

Geberit AquaClean Mera Classic douchetoilet, hvid/krom

Geberit AquaClean Mera Classic douchetoilet, hvid/krom - 613156104

 
Vejledende pris:  29 595,00 DKK
Du sparer:5 057,00 DKK
24 538,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv

Geberit AquaClean Mera Classic douchetoilet, hvid/krom


Geberit AquaClean Mera Classic douchetoilet er indbegrebet af tidløs elegance samt perfektion i funktion og design. En høj kvalitet, intelligente komfortfunktioner samt innovativ og revolutionerende teknologi, der er skjult bag den smukt designede keramik, gør Geberit AquaClean Mera til det bedste toilet i verden, hvis man spørger industridesigneren Christoph Behling. Den forkromede afdækning bag og under toiletskålen giver et let og svævende udtryk. 

Med Geberit AquaClean Mera rengøres du med vand efter toiletbesøg. Med et tryk på en knap på fjernbetjeningen føler du dig lige så frisk efter at have brugt toilettet, som hvis du netop havde taget et brusebad. Ikke blot hygiejnisk men også renhed og velbehag. 

Geberit AquaClean Mera Classic douchetoilet har så mange features, at det kan være svært at beskrive dem alle. Den patenterede WhirlSpray doucheteknologi med pulserende douchestråle, der giver en skøn doucheoplevelse er et plus. Ladydouchen er en anden og at man derefter tørres med en blid varmluft er endnu en fordel. Her sparer man helt toiletpapiret. 

En ekstra stor fordel med Geberit AquaClean Mera Classic douchetoilet er lugtudsugningsfunktionen. Ubehagelige lugte opsuges straks inde i WC-skålen af en automatisk støjsvag udsugningsteknik og fjernes derefter via et filter. Med denne funktion efterlader man altid toilettet helt uden lugte og rummet er helt frisk til den næste, der træder ind. 

Toiletskålen har ingen skyllerand, men en effektiv turboflush skylleteknik, der skyller grundigt og støjsvagt. Toiletsædet har Soft Close, der sænker sædet stille mod kummen samt QuickRelease, der gør det nemt at løfte toiletsædet af, for mere hygiejnisk rengøring.  

Alle funktioner vælges nemt på fjernbetjeningen, der har et magnetisk vægbeslag. Den væghængte wc skål kan monteres på alle Geberits indbygningscisterner eller Monolith frembygningscisterne i moderne design.

- Whirlspray-douche teknologi
- WC skål uden skyllerand, men med turboflush-skylleteknologi
- Individuelt justerbar position for douchearm
- Justerbar douchetemperatur, forudindstillet til 37°C
- Pulserende stråle
- Separat ladydouche
- Tørring med varmluft
- Lugtudsugning
- Soft Close dæmpning af toiletsæde
- QuickRelease funktion til toiletlåg og sæde
- Brugerkenkendelse
- Afkalkningsfunktion
- Energibesparende funktion 0,5W
- 230V/50-60Hz.
- Inkl. fjernbetjening
- Alpinhvid/krom

B: 39,5 x d: 59 cm 

Art. 146.201.21.1 

Se den inspirerende brochure over Geberit AquaClean douchetoiletter her. 

 

14 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud