Kategorier

INR A100 spejlskab med indfældet lys, 100 cm - 345110

 
Vejledende pris:  9 800,00 DKK
Du sparer:1 975,00 DKK
7 825,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv

inr A100 spejlskab med indfældet LED-lys, 100 cm


INR A100 spejlskab er gennemtænkt ned til mindste detalje. Her får du dobbelte spejllåger, glashylder, spejl bag glashylder , forstørrelsesglas, magnet til småting, el-udtag og justerbar LED-lys inde i skabet, over og under skabet. Den vildeste luksus og praktisk til alle cremekrukkerne, parfumer og meget mere. Alt lige ved hånden, når du skal bruge det. 

Med INR A100 spejlskab har en du alt-i-ét løsning. Du får både opbevaringsplads, spejl og belysning. Med de dobbelte spejllåger og spejl på bagsiden af skabet, kan du spejle dig selv fra alle sider. Forstørrelsesspejlet x5 giver dig muligehed for at lægge den perfekte make up eller en hel tæt barbering. Magneten gør det nemt at hænge pincet og negleklipper op og glashylderne giver fuldt overblik over alle de små plejeprodukter. 

INR A100 spejlskab har LED lys indfældet i lågerne, samt lys over- og under skabet, der giver en god effekt på væggen og ned over vasken. Lyset kan justeres op og ned, og du kan justere varmt- eller koldere lys. Når du åbner lågerne ind til skabet strømmer lyset ud og giver dig alt det lys, du har brug for til de daglige plejerutiner. Desuden el-stik til tandbørste, føn eller shaver.

Spejlskabet har desuden spejl på begge gavle, hvilket giver en god effekt i rummet men gør det også muligt at bruge det sammen med badeværelsesmøbler i alle farver og træsorter. Kan hænges over en vask, eller placeres på en bagvæg og dermed give plads til én mere på badeværelset. 

B: 100,8 x d:14,6 x h: 72 cm 

 

14 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud