Kategorier

Der er 3 varer.

Spejle

Spejle i mange størrelser til attraktive priser

Et spejl er med til at fuldende dit badeværelse og det er ikke ligegyldigt hvilket spejl du vælger. Det skal passe til netop dit behov og dine ønsker. Vores udvalg af almindelige spejle spænder lige fra prisbillige spejle til spejle af høj kvalitet med polerede kanter og mulighed for tilvalg af den smarte anti-dug effekt som sikrer dig et dugfrit spejl uanset hvor langt et bad du ønsker og belysning både over og under spejlet. 

Underkategorier

Spejle til badeværelset

Lille spejl på væggen der…… Spejlet skal gengive dig på smukkeste vis. Derfor skal det være god kvalitet. Man siger at kvalitet koster penge, men her finder du spejle I alle prisklasser.

Med spejlholdere eller monterede beslag
Mange af vores spejle fås med påmonterede spejlbeslag. Udover en meget nem
montering, får du et flot spejl med et svævende udtryk. De skjulte beslag holder spejlet lidt ud fra væggen, hvilket gør at luften cirkulerer rundt om spejlet og man undgår dug på spejlet på badeværelset. Spejle med påmonterede beslag kan ikke vendes. Vælger du at købe et spejl uden påmonterede beslag, skal der tilkøbes spejlholdere.

Spejl til badeværelset
Et badeværelsesspejl vælges oftest I samme bredde som badeværelsesmøblerne, hvilket giver et strømlinet look. Har man et vaskearrangement med 2 vaske, er det også flot at montere to smalle spejle, ét ved hver vask.

Små og store spejle
Vi har spejle I rigtig mange størrelser lige fra 45 cm I bredden og op til 180 cm. Et smalt spejl er velegnet til en lille plads I entréen, både for din egen skyld og dine gæster.

Runde spejle
Runde spejle var tidligere meget populære. De har været væk I nogle år, men er nu ved at være retro og på vej ind igen. Et rundt spejl kan monteres over en håndvask på badeværelset, men er også smart I soveværelset.

Køb vores spejle online til de rigtige priser og få leveret lige til din dør. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud