Kategorier

Der er 10 varer.

Spejle med integreret lys

Stort udvalg af spejle med integreret lys i spejlet

Hos badinteriør finder du et stort udvalg af forskellige spejle med lys og alle til de rigtige priser. Spejle med integret belysning giver et godt lys nedover vasken og et flot udtryk på badeværelset. Her kan du vælge lige netop det spejl der passer til dit badeværelse, blandt mange designs og størrelser,

Spejle med lys til de rigtige priser


Spejlet kan gøre en afgørende forskel for rummets udtryk. Et spejl med integreret lys er godt at spejle sig i. Men det giver ikke kun lys til ansigtet, men også til rummet. Samtidig er det økonomisk, da det ofte er langt billigere at købe et spejl med integreret lys end at købe et spejl med separate lamper.  Og køber du et lidt større spejl, så kan det dække eksisterende udtag til lamper, og bruge det til installering af spejlet med integreret lys. 

Badeværelsesspejle med LED lys
De fleste af vores spejle til badeværelse har LED lys, der er en effektiv og energirigtig lyskilde med en lang levetid, helt op til 20 år. 

IP44 godkendte spejle med lys til badeværelset.
På badeværelset stilles der krav til spejle med lys i, på grund af sikkerheden, der selvfølgelig skal være i orden. Når du vælger et badeværelsesspejl, der er IP44 godkendt, får du mulighed for at placere spejlet, hvor du ønsker det og skal ikke tage højde for brus og bad. 

Flere størrelser og funktioner
Du kan vælge mellem en lang række størrelser og mål på spejlene, så du finder helt sikkert ét, der passer til dit behov. Du kan også vælge mellem flere funktioner. Lys i siderne, lys i top og bund, rammespejl med lys i, justerbar sidebelysning eller en smart-funktion, der styres af en induktionsteknik, således at du blot med varmen fra din finger, kan vælge mellem koldt- og varmt lys samt dæmpning af lyset i spejlet. Så vælger du selv stemningen i rummet. 

Vi fører kun spejle med lys af førende fabrikater med en høj spejlkvalitet. Vælg mellem de mange flotte modeller og se dig selv i et nyt lys. 

Vi har også et stort udvalg i spejlskabe med lys i. Se dem her. 
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud