Kategorier

Der er 9 varer.

Aspen

Aspen spejle med integreret lys i et elegant tidløst design, der passer ind i enhver moderne badeværelsesindretning. Spejlene har energirigtig LED-lys, der har en levetid på op til ca. 20 år. Med en IP44 sikkerhedsgodkendelse er spejlene velegnet i vådrum.

Aspen spejle med lys til badeværelse


Aspen badeværelsesspejle er prikken over i'et på badeværelset. De passer såvel i stil som i mål til Aspen badeværelsesmøbler. Uanset om du er til et klassisk spejl eller et spejl i smart design og med avancerede detaljer, så finder du helt sikkert et spejl til dit badeværelse og din stil. 

Sæt stemningen i rummet med justerbar belysning
Aspen spejle med integreret lys er stilrent og minimalistisk. Lyset i toppen er helt glas med spejlet, så det smelter perfekt ind i badeværelset. Samtidig er det nemt lige at tørre over med en blød klud. Skab en speciel og anderledes stemning på badeværelset med belysning opad og nedad bag spejlet. Du kan også dæmpe lyset i spejlet eller vælge mellem koldt- og varmt lys, med blot et tryk på en touch-knap. 

Aspen spejle med sidebelysning er perfekt, når du vil se detaljerne. De to sidelys kan drejes 90° ind mod midten og giver dermed det bedste og mest effektive sminkespejl. Spejlets lysstyrke kan justeres mellem kold- og varmt lys, blot med en finger på touch-knappen. 

LED-lys er effektivt og energirigtigt
LED lys har et ekstremt lavr elforbrug og lyskilden har en holdbarhed på op til 20 år. Derfor er et Aspen spejl med LED-lys et rigtigt godt valg, både for dig og for miljøet. 


Sikkerheden skal være på plads
Der stilles særlige krav til et spejl med lys i på badeværelset. Aspen badeværelsespejle er naturligvis i sikkerhedsklasse IP44, så den lever op til badeværelsets krævende miljø.

Har du brug for mere plads til dine plejeprodukter, så kan du også vælge et spejlskab med LED-lys. Så er alt lige ved hånden, når du skal bruge det. Se Aspen spejlskabe her.

 
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud