Kategorier

Der er 4 varer.

Spejle, spejle med lys Spejlskabe

Spejle til badeværelset med eller uden lys

Et flot spejl gør noget godt for ethvert badeværelse. Spejlene fås med integreret lys i spejlet eller med påmonterede lamper 

Spejlskabe er en 3-i-én løsning, hvor man får både spejl og belysning, samtidig med gode opbevaringsmuligheder til kosmetik og plejeprodukter. 

Spejle med integret lys er et flot element på badeværelset

Et badeværelsesspejl med lys er praktisk og skaber en dejlig atmosfære I rummet. Med det indbyggede lys I spejlet, får du samtidig et godt lys til din personlige pleje på badeværelset.

Udskift dit gamle spejl og lamper
Du har måske et spejl på badeværelset med en enkelt eller to søvnige lamper over, der er blevet umoderne. Med et spejl med indbygget lys er det nemt at udskifte det, uden det kan ses. Du skal vælge et spejl, der er så højt, at det kan dække de nuværende udtag til din eksisterende lampe. På bagsiden af et badeværelsesspejl med lys er alt el samlet samt et beslag til montering. Det kan ikke være nemmere og du får en ny flot løsning.

Spejle med LED lys
LED lys er en effektiv og energirigtig belysning. Der bruges meget lidt strøm og lyskilden har en lang levetid, faktisk helt op til 20 år. Derfor er et badeværelsesspejl med LED lys både godt for økonomien og for miljøet.

IP44 godkendte spejle med lys
Med et spejl med indbygget lys, skal sikkerheden være I orden. Derfor skal du vælge et IP44 godkendt spejl med lys til badeværelse. Det giver dig mulighed for at placere spejlet tættere på brus og bad og dermed udnytte pladsen I rummet optimalt.

Flere former og størrelser
Blandt vores mange spejle med lys finder du smukke rammespejle med bladsølv, et vandbart spejl I organisk form og spejle med back-light, der giver et flot indirekte lys fra alle spejlets fire sider, der reflekteres på væggen. Og naturligvis fås de fleste spejle I mange størrelser.

Køb spejle med lys, spejle med lamper og spejlskabe online til de rigtige priser. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud