Kategorier

Der er 22 varer.

Silva

Ifö Silva er en ny serie i badeværelsesmøbler i et tidløst skandinavisk design med grebsfrie fronter, der giver et stilrent udtryk. Fronterne fås i hvid eller i lysegrå eg. Til serien hører Ifö Caprice vask der vel nok er blandt Ifö's mest populære håndvask gennem tiderne, på grund af det flotte organiske design og de praktiske funktioner. IFÖ SILVA BADEVÆRELSESMØBLER

Ifö Silva badeværelsesmøbler i et tidløst skandinavisk design med grebsfrie fronter. Ifö er kendt for sin gode håndværksmæssige kvalitet og porcelænsvaske, der holder til lidt af hvert. Ifö Silva baderumsmøbler fås både med enkelt- og dobbeltvask og i flere størrelser, så du nemt kan indrette dit badeværelse, uanset størrelse.

Skandinavisk design
Ifö Silva badeværelsesmøbler er formet af Skandinavien. De rene og let afrundede former giver et blødt og moderne udtryk. De grebsfrie fronter giver et enkelt og tidløst look og er samtidig praktiske at åbne og lukke. Badeværelsesskabene fås i hvid samt en meget smuk lysegrå eg, der falder helt i tråd med tidens Nature trend. Vaskeskabene har skuffer med soft close samt textil måtter i bunden.

Ægte porcelænsvaske
Ifö er kendt for sit flotte og holdbare porcelæn og har en lang og stolt håndværkertradition siden 1936. Til Ifö Silva badmøbler hører en flot Caprice porcelænsvask, der med sine runde former, giver et markant og stilfuldt modspil til underskabene. Samtidig får man et godt vaskebassin samt frasætningsplads.

Porcelæn er et stærkt keramisk materiale med en hård glasur, som er let at vedligeholde og tåler gængse rengøringsmidler. Den har en lang levetid og vil stå blank og pæn i rigtig mange år.

Med én eller to vaske
Ifö Silva badeværelsesmøbler fås i flere bredder på henholdsvis 56, 84 og 112 cm med en enkelt vask. Desuden fås den i 126 cm med dobbeltvask. Det er praktisk, når man er flere der skal på badeværelset på samme tid om morgenen og ud ad døren. Så fordobles kapaciteten og morgenen glider nemmere.

Ifö Spejle med belysning
Til Ifö Silva serien fås matchende spejle med ramme i hvid eller lysegrå eg og med LED-lys rundt i kanten. LED giver et godt lys og er samtidig en energirigtig lyskilde.

Plads til opbevaring.
Ifö Silva serien byder desuden på overskabe og højskabe, Højskabene har 5 hylder og praktisk opbevaring på den indvendige side af døren. Desuden en skuffe til eksempelvis smykker. Du kan også vælge et Ifö Silva højt spejlskab, der er vandbart. På forsiden har du et helfigurs spejl og vender du det rundt, er der 5 hylder, til alle dine plejeprodukter. Det er smart. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud