Kategorier

Klik på en underkategori for at finde varerne

Norm

Aspen Norm badeværelsesmøbler i stilrent nordisk design med grebsliste på skufferne. Vaskeskabet er kun 43 cm dyb, og passer til smalle rum. Fås i hvid og antracit i 5 bredder.
Vaskeskabene er sorteret efter størrelse med de mindste først og de større på næste sider. 
Tilhørende spejle finder du under katagorien spejle.

Se hele Aspen kataloget her. 

Der er ingen varer i denne kategori.

Aspen Norm badeværelsesmøbler i stilfuldt design

Aspen Norm badeværelsesmøbler er høj kvalitet, stilfuldt design og velvalgte materialer. Skabene leveres færdigsamlede og du får hele 10 års garanti. Så du kan trygt vælge Aspen badeværelsesmøbler.

Skabe i et enkelt design
Skabene i Aspen Norm er grebsfrie, blot med en skrå grebsliste, hvilket giver et skarpt look til badeværelset. To brede skuffer i samme højde giver en grafisk symmetri og god plads i skufferne.

Vælg mellem hvid eller antracitgrå i hele fem bredder: 60, 80, 100, 120 og 140 cm.

Strømlinet Evermite vask
Vasken til Aspen Norm er kun 16 mm i forkanten, hvilket giver et strømlinet og svævende udtryk. Vasken er fremstillet i hvid Evermite, der er et ekstremt robust og farveægte materiale. Vasken går ud i ét med bordpladen helt uden kanter. Bassin’et har, trods sin markante firkantede facon, bløde hjørner, der er let at rengøre.

Højskabe- og sideskabe
Har du brug for meget opbevaringsplads, så supler med højskabe eller vægskabe. Disse kan nemt placeres på en anden væg end vaskearrangementet. Og pladsen over toilettet eller badekarret kan nemt udnyttes til et vægskab, der fås i 30 cm i bredden og 40, 72 og 120 cm i højden.

Tilhørende spejle og spejlskabe
Spejle med eller uden lys og spejlskabe fås i samme bredder og farver som Aspen Norm skabene. E spejlskab er funktionelt. Der er plads til de mange små krukker og plejeprodukter, man bruger hver dag og som er praktisk at have lige dér, hvor de skal bruges.

Med de mange muligheder kan du vælge netop lige de elementer, der passer til dit badeværelse, din stil og behov for opbevaringsplads.

Aspen Norm badeværelsesmøbler er et godt valg for et stilfuldt badeværelse, der er tidløst og du kan glæde dig over i mange år fremover.

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud