Kategorier

Der er 4 varer.

Match

Dansani Match brusedøre


Dansani Match er en ny serie af brusedøre i glas i moderne design med gennemtænkte detaljer og høj kvalitet til en attraktiv pris. Nichedøren har EasyCare overfladebehandling, der gør den let at vedligeholde. Vælg mellem bredderne 70, 80, 90 eller 100 cm. 

Dansani Match brusedøre


Dansani Match brusedøre er en helt ny serie i moderne design og gennemtænkte detaljer. Her får du høj kvalitet for pengene, derfor er en Dansani Match brusedør et godt valg. 

Dansani Match er fremstillet i 6 mm hærdet sikkerhedsglas og på den indvendige side af glasdøren, er den behandlet med EasyCare, der lukker porerne i glasset, så vand og snavs ikke sætter sig fast. Tør blot over med en blød klud og du har en flot og strålende glasdør selv efter 30.000 aftørringer. 

Profilerne i Dansani Match brusedør er i en flot satinoverflade, der er nem at vedligeholde. Profilerne har hæve- sænkebeslag, der løfter døren fra gulvet, når den åbnes og sænker den igen mod gulvet, når den lukkes. Der er desuden mulighed for justering af profilerne med 2 cm i bredden samt justering for skævheder i vægge. 

Der medfølger knopgreb, der ligger godt i hånden og er let at få fat i, selv med våde hænder. 
I bunden af glasdøren sørger en vandnæse for at lede vandet ind i brusenichen. Har gulvet stort fald samt for en ekstra tæt løsning kan der tilkøbes en højere drypliste (2,8 cm). 

Dansani Match brusedør kan monteres som nichedør mellem 2 vægge. Kan desuden monteres på brusevinger. Er disse ikke skåret i 45° vinkel, kan der tilkøbes et tilbehørskit, der løser problemet. Bemærk at dørens bredde dermed øges. 

Dansani Match svingdør kan svinge både indad og udad samt monteres med åbning i henholdsvis venstre- eller højre side, som det passer bedst ind i badeværelsesindretningen. 

Vælg mellem bredderne 70, 80, 90 og 100 cm. Højde 200 cm. 

Firkantet bruseafskærmning
Ved køb af 2 brusedøre kan du lave en firkantet bruseafskærmning. Du kan vælge mellem brederne 70, 80, 90 og 100 cm og dermed lave en asymmetrisk bruseløsning. Eksempelvis kan du kombinere en 70 cm og en 100 cm, hvis du ikke har så meget plads på den ene væg, som på den anden. Det giver mulighed for en god stor bruseplads. 

Dansani yder 10 års garanti mod fabrikationsfejl på Dansani Match brusedøre. cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud