Kategorier

Der er 6 varer.

Kosmetikspejle

Kosmetikspejle med forstørrelse


Kosmetikspejle med forstørrelse er uundværlige, når der skal lægges make up, plukkes øjenbryn eller en tæt barbering. Kosmetikspejlene fås til at montere på væggen, med fod til at stå på bord eller sugekopper til at sætte på badeværelsesspejlet.

Kosmetikspejle med eller uden lys og forstørrelse

Er du lige ved at krybe ind I spejlet, når du skal lægge make up, plukke øjenbryn eller i gang med en tæt barbering. Så er et kosmetikspejl med forstørrelse løsningen. De fås I flere gange forstørrelse, så der er noget til ethvert syn.

Kosmetikspejl med eller uden lys
Det er naturligvis altid en fordel med et makeupspejl med lys i. Det gør det muligt at lægge en perfekt eyeliner og afsløre de små forrædderiske hår, der titter frem engang imellem. Og dem, vil vi gerne opdage før andre. Men er der ikke et el-stik I nærheden, så er et make up spejl uden lys, absolut bedre end ingenting.

På væg eller fod
Kosmetikspejlene fås til montering på væggen og med svingarm, så det kan trækkes tættere på ansigtet, når det skal bruges, og slås ind mod væggen igen, når det ikke er I brug. Det er så absolut at foretrække et væghængt make up spejl, så man har bordet frit. Men et kosmetikspejl på fod har den fordel, at det kan flyttes med rundt, hvis man ønsker det.

Tag med på rejsen
Har man vænnet sig til et kosemetikspejl med forstørrelse, så er det svært at undvære, når makeuppen skal lægges på ferien. Men du behøver ikke at undvære det, for du kan få et make up spejl med 5 x forstørrelse, der har sugekopper på bagsiden. Så er det nemt at sætte det på badeværelsesspejlet, dér hvor man kommer hen eller på vinduet, således at man samtidig får dagslys I ansigtet. Dette kosmetikspejl med forstørrelse og sugekopper fylder ikke meget og vejer ganske lidt, så det er nemt at pakke I kufferten.

Se vores make up spejle her og køb online til gode priser.  

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud