Kategorier

GROHE Essence køkkenvandhane med udtrækstud, krom

GROHE Essence køkkenvandhane med udtrækstud, krom - 706117104

 
Vejledende pris:  4 013,00 DKK
Du sparer:2 234,00 DKK
1 779,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv

GROHE Essence køkkenvandhane med udtrækstud, krom


GROHE Essence køkkenvandhane i stilfuldt design og fuld fleksibilitet med høj svingtud og praktisk udtrækkelig tud med 2 forskellige stråler. 

GROHE Essence køkkenvandhane er en effektiv hjælper i køkkenet. Den har 2 stråletyper: en standardstråle og en kraftig jetstråle, som du kan skifte imellem blot ved at trykke på en knap. Det gør det nemt at udføre mange forskellige opgaver i køkkenet lige fra skylning af grøntsager til fyldning af gryder. En udtræksbruser er også meget anvendelig ved opvask af gryder og bradepander. Desuden kommer bruseren helt ud i hjørnerne af vasken, selv på en dobbeltvask. Udtræksbruseren glider nemt og hurtigt tilbage på plads efter brug. 

GROHE Essence køkkenvandhane kan svinge 360°. Det gør det ment at skifte mellem 2 vaske. Det enkle design, gør det nemt at holde køkkenvandhanen ren og  med GROHE StarLight® krombelægning, der er ridsefast, vil køkkenvandhanen altid stå flot og blank, blot med aftørring med en tør blød klud.

GROHE Essence køkkenvandhane har et enkelt greb med trinløs regulering af vandtemperaturen og en SilkMove® patronteknologi, der gør det nemt at justere vandmængden i ét og samme greb. 

Monteringen af GROHE Essence køkkenarmatur er enkel og hurtig. Det nemme installationssystem indeholder kun få dele og armaturet leveres med fleksible slanger og klare instruktioner, der gør det ganske nemt. 

- GROHE SilkMove® 28 mm keramisk patron

- GROHE StarLight® finish
- Indstillelig volumenbegrænser
- Med svingtud svingfelt 360°
- Udtrækkeligt mousseurudløb med 2 stråletyper
- SpeedClean anti-kalk system
- fleksible tilslutningsslanger 3/8"
- Installationssystem til hurtig montage

Art. 30270000

 

14 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud