Kategorier

Der er 21 varer.

Køkkenvandhaner Køkkenarmaturer

Funktionelle køkkenvandhaner

En køkkenvandhane er et vigtig element i dit køkken. Derfor skal den være funktonel og i en kvalitet, der kan holde til at blive brugt mange gange hver eneste dag i rigtig mange år. 
Her finder du køkkenarmaturer i alle prisklasser fra anerkendte mærkevareleverandører.  

Køkkenarmatur til glæde og gavn


Dit køkken er dit madværksted og her skal alt bare fungere, så arbejdet bliver så let og sjovt som muligt. En køkkenvandhane er ikke blot en køkkenvandhane. Der er kommet så mange og innovative køkkenarmaturer på markedet, der netop kan lette dit køkkenarbejde.

Ét eller togrebsarmatur
Man kan vælge et køkkenbatteri med kun ét greb, hvormed man vælger koldt, varmt eller blandet vand. Andre foretrækker et to-grebs armatur til køkken med en kold og en varmtvandshane.

En høj svingtud giver flere muligheder
Køkkenvandhaner med en høj svingtud, gør det let at svinge tuden derhen, hvor vandet skal bruges. Er tuden høj er det nemt at fylde en høj gryde eller en vase med vand. Det gør det også nemmere at få en bradepande ind under.

Handsfree
En berøringsfri køkkenvandhane er super praktisk, når man står med fedtede fingre. Her fører du blot hånden hen foran sensoren og vandet løber til du igen fjerner hånden, endda helt uden at grise køkkenvandhanen til. Og så sparer du på vandet og dermed vandregningen.

Innovative designs
Nye køkkenvandhaner i nye og innovative designs, gør køkkenarbejdet sjovt. Her kan du tænde for vandet blot ved et tryk på vandhanes tud. Så har du begge hænder fri til at løfte en gryde eller skylle af.

Køb kun godkendte køkkenarmaturer
Det er ikke tilladt at sælge køkkenarmaturer i Danmark, der ikke er godkendte til drikkevand. Det betyder, at køkkenarmaturet er testet for afgivelse af en række tungmetaller. Hvis køkkenvandhanen ikke er sundhedsmæssigt VA-godkendt eller er GDV-godkendt betyder det, at du ikke har sikkerhed for, at afsmitning af fx bly og cadmium er under de fastsatte grænseværdier. Derfor skal du sikre dig, at din nye vandhane har et VA-mærke eller et Dråbe-mærke.

Hos badinteriør har vi et stort udvalg I godkendte køkkenarmaturer fra anerkendte armaturfabrikanter til de rigtige priser. 
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud