Kategorier

Der er 12 varer.

BLANCO

BLANCO køkkenvaske i Silgranit - ekstra detaljer og lækker kvalitet


BLANCO er tyskproducerede produkter i høj kvalitet med funktionaliteten i højsædet. BLANCOs køkkenvaske fås i mange forskellige varianter og med masser af tilbehør, som for eksempel skylleskåle, afløbsbakker, skærebræt, sæbedispenser, køkkenkværn osv.

BLANCO Silgranit køkkenvaske er fremstillet i Silgranit som består af 80 % granit og 20 % akryl og ligner sten med en smuk glat overflade.

Farven på Silgranit vaske falmer ikke og du kan få BLANCO Silgranit vaskene i op til 10 varianter – fra den sorte antracit til hvid, alumetallic, stonegrey, jasmin, sand, cognac, champagne, silkgrey og coffee. 
 


FIND DEN HELT RIGTIGE VASK MED BLANCOS INDRETNINGSPROGRAM


En køkkenvask skal passe til resten af køkkenet. Den skal have den rigtige størrelse så du har plads til at skylle dine ting af og den skal have det rigtige udseende i forhold til din bordplade og vægfarven i dit køkken.

Med indretningsværktøjet på linket herunder kan du nemt ændre vægfarven, materiale og farve på bordpladen og køkkenvasken så du nemt og enkelt kan finde lige den vask der passer ind i dit køkken og få inspiration til dit køkken. 

Du finder indretningsværktøjet her: http://app.blanco-germany.com/sinkconfigurator/dk/


VI HAR ALLE BLANCO VASKENE


Ligegyldigt hvilken vask du vælger, kan vi altid sælge den. Spørg efter pris eller ring til os på 38 41 34 34, hvis du har spørgsmål.
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud