Kategorier

Der er 3 varer.

Kalkspalter

Stop kalken med en boligafkalker

Har du meget kalk I vandet, kan en kalkspalter løse problemet. Med en boligafkalker vil det  lette rengøringen af dit sanitet på badeværelset og hindre at kalken sætter sig fast I din kaffemaskine, vaske- og opvaskemaskine samt varmtvandsbeholder med nedsat levetid til følge. Samtidig vil en kalkspalter spare på dine omkostninger til el. 

Kalkspalter


Kalk i vores vand er et problem og ofte til stor irritation for mange mennesker. Der hvor mange tror problemet er størst er på badeværelset, når man tager det daglige brusebad og brusehovedet er stoppet til med kalk. Også på fliserne, håndvasken og i toilettet ses kalken tydeligt. Her vil en kalkspalter være til stor hjælp ved at lette rengøringen og dermed også spare på kemikalierne til rengøring. Det er godt for miljøet.

Kalk I husholdningsmaskinerne
Det største problem er helt sikkert den kalk, der sætter sig I husholdningsmaskinerne. Når kaffemaskinen kalker til, tager det længere tid at brygge kaffe, temperaturen på vandet falder og kaffen har kke den rigtige smag. Kalkbelægninger på din vaskemaskine- og opvaskemaskine gør dem mindre effektive, øger energiforbruget og forkorter maskinernes levetiden. Derfor er der god økonomi I en boligafkalker.

En varmtvandsbeholder, der bliver fyldt med kalk er en dyr fornøjelse. Dels tager det meget lang tid at opvarme vandet og kapaciteten nedsættes betydeligt, så der ikke er nok varmt vand til at hele husstanden kan få et brusebad, inden vandet er koldt. Også hele husets rørsystem kan være forkalket. Ved en ½ mm kalkbelægning øges energiforbruget med 15 %. Tiltagende kalkbelægning øger energiforbruget med op til 70-80%. Derfor er en magnetisk kalkspalter en god investering.

Hvordan løses problemet?
En mulighed er magnetisk vandbehandling. Der findes forskellige kalkspalter som magnetisk behandler dit vand. Her er der tale om en fysisk behandling af vandet uden nogen form for kemikalier. Det er en magnetisk påvirkning af vandet, hvorved de mineralske stoffer mister deres evne til, at binde sig sammen og danne kalkbelægning - og derfor vil forsvinde efter nogle måneder, når det skylles ud med vandstrømmen. Det er meget miljøvenligt og påvirker ikke vandets naturlige smag.

Flere former for antikalk produkter 
Der findes flere forskellige antikalk produkter. En Activ-Antikalk kalkspalter monteres ved koldtvandstilgangen efter vandmåleren. Det er nemt og kan montres på under 2 min. uden kendskab. 


cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud