Kategorier

Der er 13 varer.

Indbygningscisterne Betjeningsplader


indbygningscisterner Til væghængte toiletter

Et væghængt toilet er en flot løsning, der får rummet til at syne større. Det gør det nemmere at gøre gulvet rent og så er det praktisk, idet skålen kan sættes i den højde, man ønsker. Det giver god komfort til høje personer eller folk med dårlig ryg samt ældre. Vælg betjeningsplade, der passer til indbygningscisternens fabrikat og model.  

Indbygningscisterner

Det bliver mere og mere almindeligt at sætte toilettet til vægs. Det er der flere grunde til. Dels får det rummet til at syne større, når gulvfladen er ubrudt og dels er der den rengøringsvenlige gevinst. Det er langt nemmere at vaske gulv, når hele gulvet er frit og man slipper for at skulle ned på knæ for at vaske rundt om og bag ved et gulvmonteret toilet. Og så er der heller ikke nogen kringelkroge, hvor nullermænd kan gemme sig.

Et væghængt toilet kræver en indbygningscisterne. Indbygningscisternerne er designet til indbygning i væggen eller placering foran væggen, hvor der bygges en kasse til installationerne, der typisk er ca. 20 cm i dybden. Således fylder et væghængt toilet ikke mere end et almindeligt gulvstående toilet.  

Der er flere modeller og fabrikater at vælge mellem
En Geberit indbygningscisterne fås være både som lav og høj model. Den lave Geberit Duofix Omega indbygningscisterne har en højde på 82 cm og anvendes oftest, hvis man ønsker at toilettets topplade flugter bordpladen samt når bordplade og cisternevæg bygges ud i ét. Geberit Duofix Omega fås også med en højde på 98 cm. Yderligere fås Geberit Duofix Sigma indbygningscisterne på 112 cm. Denne bruges ofte i forbindelse med indbygning i væg.

Du kan også vælge en Grohe indbygningscisterne. Disse fås også i 3 højder på henholdsvis 82 100 og 113 cm. En Grohe indbygningscisterne er nem og hurtig at installere, da de er udstyret med GROHE QuickFix.

Vælg hvilken højde du vil sidde i
Er der høje personer i husstanden, ældre eller nogen med problemer med ryggen, der kan have svært ved at rejse sig fra toilettet, så er det en god idé at montere toilettet lidt højere end standarden på 42 cm over færdigt gulv. Det er komfortabelt og lader sig snildt gøre, når man vælger et væghængt toilet. Det skal der blot tages højde for, når indbygningscisternen monteres.

Betjeningsplader eller trykknapper
Til et væghængt toilet skal der bruges en betjeningsplade eller trykknapper. Det er vigtigt at vide, at man skal sikre sig at den betjeningsplade eller trykknapper, man vælger også passer til den pågældende indbygningscisterne. Producentrnes produkter kan ikke kombineres.  

 Har du spørgsmål, er vi klar tll at hjælpe dig på tlf. 38 41 34 34 eller salg@badinterior.dk

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud