Kategorier

Der er 8 varer.

Geberit

Geberit indbygningscisterner


Med Geberit indbygningsciserner kan du sætte toilettet til vægs. Et væghængt toilet er ikke kun en stilfuld løsning. Det er også en praktisk løsning. Toiletskålen kan placeres i den højde, der passer til dig, hvilket er komfortabelt for høje personer, folk med dårlig ryg eller ældre.

Geberit indbygningscisterner eller wc-elementer, som det også kaldes, fås i 3 højder: 82, 98 og 112 cm.  

Geberit indbygningscisterner


Geberit er en verdensomspændende virksomhed og er førende på markedet indenfor indbygningscisterner og sanitetsprodukter. Virksomheden er beliggende i Schweiz og bæredygtighed har genne årtier været en del af Geberits identitet. 

I dag vælger mange at få et væghængt toilet med de mange klare fordele dette har. Udover, at det er smukt at se på, er der også en rengøringsmæssig gevinst, da det er nemt at komme ind under den væghængte toiletskål, når gulvet skal rengøres. Desuden er det også muligt at montere det væghængte toilet i den højde, der passer til husets beboere. Standardhøjden er ca. 42 cm over færdigt gulv, men har man rygproblemer eller er ældre, er det en væsentlig fordel at montere toilettet højere, eksempelvis 44 eller 46 cm over færdigt gulv. Det gør det nemmere at sætte sig og rejse sig igen. 

Til et væghængt toilet skal der bruges en indbygningscisterne. Geberit indbygningscisterner får i flere højder: 82, 98 og 112 cm. Desuden fås der en smal model og en hjørnemodel, der er praktiske hvor pladsen er begrænset. Yderligere kan man vælge en Geberit Duofresh indbygningscisterne med lugtudsugningssystem, der gør det muligt at rense lugten direkte gennem toilettets skål. Hermed undgås lugtgener og der er altid helt frisk luft på badeværelset eller gæstetoilettet. En behagelighed for dig selv og for den næste, der skal på toilettet.

Topbetjent eller frontbetjent indbygningscisterne
Geberit indbygningscisterner kan bruges til hængeskåle med en bolteafstand på både 18 eller 23 cm. Indbygningscisternerne fås både som topbetjent og frontbetjent. På en topbetjent indbygningscisterne monteres betjeningspladen ovenpå cisternen eller man har en frembygget væg med en topplade, der kan løftes af. På en frontbetjent indbygningscisterne monteres betjeningspladen på forsiden af cisternen og kan serviceres gennem denne. 

Geberit indbygningscisterner er fremstillet i soldt stålarbejde og kan bære op til 400 kg. Den perfekte cisterne er fremstillet i én del og af holdbart PE-HD, testet for 100 % tæthed. Når du vælger en Geberit indbygningscisterne er du garanteret tilgængelighed for reservedele i 25 år. 

Geberit betjeningsplader og trykknapper til indbygningscisterner
Til et væghængt toilet med indbygningscisterne skal der bruges en betjeningsplade eller en trykknap (remote). Det er vigtigt at vælge betjeningsplader og trykknapper efter den indbygningscisterne, man har valgt, da de ikke er universale. På betjeningsplader og trykknapper er anført, hvilke indbygningscisterner de passer til. Er du i tvivl, kontakt vores kundeservice på tlf. 38 41 34 34 eller send os en mail på salg@badinterior.dk.
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud