Kategorier

Klik på en underkategori for at finde varerne

Ikon

Aspen Ikon badeværelsesmøbler


Aspen Ikon badeværelsesmøbler har masser af opbevaringsplads i de 2 skuffer, der har fuldt udtræk og soft close. Vasken til Aspen Ikon badeværelsesmøbler er i ægte porcelæn, der er det mest holdbare og slidstærke materiale. Alle møbler er færdigsamlede fra fabrikken med alle fronter på plads. 

Der er ingen varer i denne kategori.

Aspen Ikon badeværelsesmøbler


Aspen Ikon badeværelsesmøbler er i et enkelt design med skuffer der har soft close, som lukker blødt og behageligt blot med et lille puf. Skufferne har fuldt udtræk, så alt er let tilgængeligt og giver et godt overblik. Vælg flotte håndtag eller greb efter din egen stil. 

Rumdelere der holder orden
Du får to skuffeindsatser i grålaseret træ, der er flytbare, så du kan indrette dig helt efter dine ønsker og behov. Det holder styr på alle de små ting, der bruges på badeværelset i dagligdagen. 

Slidstærk og holdbar porcelænsvask
Vasken til Aspen Ikon badeværelsesmøbler er i ægte porcelæn, der er det mest holdbare og slidstærke materiale en vask kan fremstilles af. Hver vask støbes og glasseres, der giver en smuk og rengøringsvenlig overflade. Vaskens design er enkel med et godt bassin og fin frasætningsplads i siderne.

Aspen Ikon badeværelsesmøbler fås i 3 bredder: 60, 80, 100 og 120 med enkelt vask og i 140 cm med dobbeltvask, så der er plads til mere end én ad gangen. 

Ekstra opbevaringsplads
Til Aspen Ikon badeværelsesmøbler kan du tilvælge flere typer badeværelsesskabe. Højskabene har masser af plads til håndklæder, toiletpapir og alle de store ting, mens sideskabene er gode til plejeprodukter og kosmetik, så det er lige ved hånden, når det skal bruges. 

Spejle og spejlskabe
Gør dit badeværelsesmiljø komplet med flotte spejle med integreret lys eller lamper. Eller du kan vælge et flot spejlskab med glashylder til opbevaring ved vasken. Disse fås også med lys. 


10 års garanti
Badeværelsesmøbler fra Aspen er fremstillet i holdbare og omhyggeligt udvalgte materialer, der tåler at blive brugt. Alle skabe er færdigsamlede fra fabrikken, så du ikke skal bruge tid på at samle hver en stump. Det kan både kan være besværligt og tage tid. 

Aspen Ikon badeværelsesmøbler fås i 4 bredder: 60, 80, 100, 120 og 140 cm. 
 
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud