Kategorier

Der er 9 varer.

Rektangulære

Ifö rektangulære badekar i emaljeret stålplade eller sanitetsakryl


Du kan vælge Ifö rektangulæere badekar i emaljeret stålplade, der fås både til indmuring og med frontplade/gavlplader eller badekar fremstillet i sanitetsakryl, som har en blød glansfuld overflade, der er modstandsdygtig over for snavs. 

Ifö rektangulære badekar

Ifö rektangulære badekar fås i mange størrelser lige fra 130 cm og op til 170 cm. Hvilket badekar, du skal vælge, afhænger helt af størrelsen, lidt ligesom at få syet et jakkesæt. Er du høj, skal du vælge et badekar, som du kan ligge udstrakt i. Det giver dig den maksimal nydelse i badet. Men er badeværelset ikke så stort, kan det være afgørende for, hvilken længde der vælges. 

Ifö rektangulære badekar fås både i emaljeret stålplade og i sanitetsakryl. Prismæssigt ligger et badekar i emaljeret stål og et badekar i akryl, tæt op ad hinanden. Der er ikke den store prisforskel. Et emaljeret badekar er lidt koldere at stige op i end et akrylkar, ligesom det også "stjæler" lidt af varmen på vandet. 

Til nogle af de rektangulære badekar fra Ifö, kan der fås gavle og fronter til. Så slipper man for at mure op omkring karret, hvilket også kan være mere kostbart end at købe fronter og gavle. Det er også en god idé, hvis man kun skal bruge karret i nogle få år, eksempelvis mens børnene er små, for derefter at bruge pladsen til bruseområde. Så slipper man for at brække de opmurede fronter og gavle ned igen samt retablere området. 

Fyld badekarret med vand, badeolie eller salt og tag et frikvarter fra dagligdagen, hvor du kan forkæle dig selv, stresse af og føle velværet brede sig. Til Ifö rektangulære badekar fås desuden en nakkepude, så du opnår den totale afslapning.   
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud