Kategorier

Der er 4 varer.

Fritstående

Ifö fritstående badekar 


Ifö fritstående badekar er populære i badeværelset med den romantiske stil, men også i de hjem, hvor man ønsker et badekar mens børnene er små og derefter ønsker at bruge pladsen til en god stor bruseplads efterfølgende, uden at skulle ændre på installationer eller brække fliser op. 

Ifö fritstående badekar

Ifö fritstående badekar er en moderne udgave af de gamle badekar med løvefødder. Her er de i en moderne og stilistisk udgave, der passer flot ind i en nutidig indretning, patriciavillaen, den romantiske stil eller til landejendommen.

Ifö fritstående badekar kan placeres midt i rummet, stå langs væggen eller ud fra væggen. Her kan kreativiteten få frit løb. Et fritstående badekar er også en relativ økonomisk løsning, da man ikke har omkostninger til opmuring omkring et badekar. Samtidig er det også en nem løsning, skal blot tilsluttes afløbet og er klar til brug.

De fritstående badekar fra Ifö er fremstillet i emaljeret stålplade, hvor indersiden er hvid og ydersiden fås både i hvid og sort. Benene er i hvid aluminium, der kan justeres efter gulvets hældning, så badekarret står stabilt. Pop-up bundventil og afløb følger med karret. 

Ifö fritstående badekar fås i 2 længder på henholdsvis 150 cm og 160 cm.

Et karbad er beroligende og giver hele kroppen velvære. Skal man følge Cleopatras råd om skønhed, skal man bade I mælk. Men en skøn badeolie eller badesalt, gør også underværker på huden, så den føles blød og dejlig.  
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud