Kategorier

Der er 4 varer.

Asymmetriske

Asymmetriske badekar fra Ifö, giver mere plads i rummet


Asymmetriske badekar fra Ifö er fremstillet i sanitetsakryl, som har en blød glansfuld overflade, der er modstandsdygtig over for snavs. Ifö asymmetriske badekar har god plads i hovedenden og mindre i fodenden. Det gør det let at indpasse i badeværelser med begrænset plads.

Ifö asymmetriske badekar

Et asymmetrisk badekar er en god løsning, dér hvor pladsen er begrænset. Et asymmetrisk badekar er mindre i fodenden, hvor der ikke behøves så meget plads og bredere i hovedenden, hvor der skal mere plads til. Det giver god gulvplads samt mulighed for en funktionel indretning.

Mange har ønsker om et badekar, specielt hvor der er børn. Men ofte kan det være svært at få et badekar indpasset i mindre rum. Med et asymmetrisk badekar kan det gøres muligt, da den smalle ende kun er 50 cm og dermed ikke tager meget plads, eksempelvis I et gangareal. Et asymmetrisk badekar fås både i 150 og 160 cm i længden. Desuden kan der fås både venstre- eller højre model. Det vil sige, at den brede ende er henholdsvis til venstre eller højre. 

Ifö Acryllic asymmetriske badekar er fremstillet i hvid sanitetsakryl, der har en blød og glansfuld overflade, som er modstandsdygtig overfor snavs. Det skal blot vaskes over med almindeligt sæbevand og en blød klud.

Badekarret leveres med bensæt, der er justerbare, hvis gulvet ikke er helt plant. Har desuden forkromet afløbsarrangement med overløb og drejeventil til bundventilen. Afløbsarrangementet er placeret I den smalle ende af badekarret.

Ifö Acryllic asymmetriske badekar er kun til indmuring, der fås ikke front- og gavlplader hertil. Ønsker man ikke at indmure badekarret, kan man vælge at få fremstillet passende plader I vandfast materiale.

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud