Kategorier

Laufen PRO-N toilet m/P-lås, back-to-wall - hvid LCC

Laufen PRO-N toilet m/P-lås, back-to-wall - hvid LCC - 604070260

 
Vejledende pris:  5 925,00 DKK
Du sparer:3 918,00 DKK
2 007,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv

Laufen pro-N BACK TO WALL TOILET MED LCC overfladebehandling

Laufen PRO-N Back to Wall toilet i et enkelt og stilrent design, der passer ind i enhver badeværelsesindretning. Designets markante linjer spiller fint op til skålens bløde former. Med en siddehøjde på 43 cm sidder man behageligt og kommer let op igen. 

Toilettet er designet til montering helt til væg, hvilket giver et flot udtryk samtidig med at det er rengøringsvenligt. Man slipper for snavs på bagsiden af toilet og væg, som kan være svært at komme til. 

Laufen PRO-N Back to Wall toilettet har en hel cisterne uden cisternelåg, hvilket giver et præsentabelt udseende uden samlinger og er dermed også lettere at holde rent. Det har yderligere den fordel, at kondens på cisternens yderside undgås. Den helt glatte fod, er nem blot at tørre af og LCC overfladebehandlingen af toilettet, gør det svært for kalk og snavs at sætte sig. 

Toilettet har lille og stort skyl med henholdsvis 3 eller 4,5 liter vand, hvilket giver store besparelser til vandudgiterne og dermed tjenes investeringen hurtigt ind igen. 

Laufen PRO-N Back to Wall har P-lås og skal monteres med original back-to-wall afløbsbøjning, såfremt man har afløb i gulvet. Se relaterede varer. 

- Siddehøjde 43 cm 
- P-lås
- Til skruemontering i gulv

B: 36 x d: 65 x h: 89 cm 

Leveres uden toiletsæde, der købes separat. Se herunder 14 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud