Kategorier

Der er 7 varer.

Håndklædetørrer håndklæderadiatorer

Håndklædetørrer / håndklæderadiatorer til vand og el


Med en håndklædetørrer er det slut med sure håndklæder, hvor bakterierne trives og våde håndklæder, der hænger direkte på væggen. Håndklædetørrer og håndklæderadiatorer fås både til central- eller fjernvarme samt til el-tilslutning. 

Håndklædetørrer og håndklæderadiatorer


Kender du det med sure og stive håndklæder, der tager alt for lang tid om at tørre, fordi de hænger ned ad væggen. Samtidig er et fugtigt håndklæde grobund for bakterier, der formerer sig.

Det kan du undgå med en håndklædetørrer, der tørrer håndklæderne hurtigt, så de forbliver bløde og lækre. Så skal de ikke vaskes så ofte og sparer dermed både vand, el og sæbe. Så investeringen til en håndklædetørrer er hurtigt tjent ind igen.

Kært barn har mange navne
Hedder det en håndklædetørrer, håndklæderadiator eller håndklædevarmer? Det er altsammen udtryk for det samme, så kald den hvad du vil.

El-håndklædetørrer eller til central-/fjernvarme
Renoverer du dit badeværelse eller bygger nyt hus, vil vi anbefale at du får en håndklædetørrer til central-/fjernvarme, hvor det er vand, der opvarmer håndklædetørreren.

Er det til et eksisterende badeværelse, gæstetoilet, bryggers eller sommerhus, hvor det ikke er muligt at trække rør, så er en el-håndklædevarmer løsningen.

Også til køkken og bryggers
En håndklædetørrer er praktisk I køkkenet til viskestykker, der tørrer lynhurtigt og minimerer risikoen for bakterier. Har du brug for at få tørret børnenes våde tøj, sportstøj eller støvler, så etabler en håndklædetørrer I bryggerset. Det er super praktisk og fungerer fint I en travl hverdag.

Find den størrelse, der passer til din familie
En håndklæderadiator skal være så stor, at der er god plads til hele familiens håndklæder, også at de er nemme at hænge op. Er pladsen begrænset, så fås håndeklædetørrerne med lodrette rør med kroge på, som dels gør det nemt at hænge håndklæderne op på og ikke fylder ret meget.

Flotte designs
Blandt håndklædetørrer og håndklæderadiator er der et meget stort udvalg I flotte og funktionelle designs, der gør hverdagen nemmere. Køb hos badinteriør til super priser. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud