Kategorier

Der er 57 varer.

Håndvaske

Håndvaske til badeværelse eller gæstetoilet i mange størrelser og designs

Hos badinteriør fører vi et bredt udvalg af håndvaske fra kendte fabrikater. Håndvaske til ophængning på væg fås i de klassiske modeller samt minmalistiske firkantede, der er oppe i tiden og fås i forskellige størrelser. Søger du små håndvaske, har vi et meget stort udvalg. 

Håndvaske til badeværelse i mange størrelser og modeller

Søger du en badeværelsesvask, så tag et kig på vores store sortiment. Her finder du porcelænsvaske fra førende mærkevarefabrikanter, fra de små håndvaske til de helt store vaske.

Du kan vælge mellem mange modeller i både klassisk stil, de mere moderne vaske eller firkantede minimalistiske håndvaske. Her er det vigtigt at vælge en håndvask, der passer ind i badeværelsesstilen og er den placeret i nærheden af toilettet, skal den måske harmonere med stilen på toilettet. En minimalistisk håndvask passer ikke så godt sammen med et toilet med meget runde og organiske former. Ofte er det muligt at vælge toilet og håndvask i samme fabrikat og model. Så er man på den sikre side.

Størrelsen på en håndvask til badeværelse afhænger jo først og fremmest af rummets størrelse, således at proportionerne afstemmes. Hvor meget plads er der afsat til håndvasken og hvad skal vasken bruges til. Her kan behovet være meget forskelligt i de enkelte familier. På badeværelser, hvor pladsen er begrænset kan små håndvaske i et firkantet design ofte placeres op mod et hjørne og dermed fylde mindst muligt.

Mange porcelænsvaske fås med en overfladebehandling, der skyr kalk og snavs og dermed er lette at rengøre og vedligeholde. Det er en god idé, da disse vaske har en flottere overflade og holder i rigtig mange år.

Hvilken håndvask skal du vælge?
Det første du skal tænke på, er om håndvasken skal hænges op på væggen eller monteres på en bordplade. Du kan også vælge at få vasken nedfældet i bordpladen eller underlimet i f.eks. en stenbordplade. Skal badeværelsesvasken være væghængt er det muligt at få en halvsøjle, der dækker vandtilslutning og afløb. Det giver en flot og rengøringsvenlig afslutning på håndvasken.

Finder du ikke lige den håndvask du søger i vores sortiment, så send os en mail på salg@badinterior.dk med et vare- eller vvs nummer. 

 


cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud