Kategorier

Der er 21 varer.

Håndbruser

Håndbrusere fra kendte mærkevareproducenter


Håndbrusere fås med forskellige funktioner og størrelser. Her kan du vælge mellem forskellige stråletyper, antikalkfunktioner og vandbesparende teknologier, der gavner økonomien og skåner miljøet. Hver dråbe tæller. Find din brusenydelse her.

Bruseslanger, sæbeskåle m.m. findes i kategorien tilbehør.

Håndbrusere med flere funktioner til gode priser


Når du vælger håndbruser, er det vigtigt at få én, der passer til dig og din familie. Husk på, at du skal have den i mange år og at den bruges hver eneste dag året rundt. Derfor er det er værd at investere i en håndbruser i en god kvalitet og med de funktioner, som I holder af.

Vælg størrelse på din håndbruser
Håndbrusere fås fra omkring 5 cm og helt op til 10, 12 og15 cm. Det er klart, at jo større håndbruser, jo mere vand kommer der ud. Vandforbruget er ca. det samme, da du ikke skal stå der så lang tid, for at få skyllet sæben af kroppen og håret, når du vælger et stort bruserhoved.

Vælg din personlige stråletype
Ønsker du den bløde bruseregn med luftfyldte dråber, et kraftfyldt vandfald eller ny energi fra de opkvikkende massagestråler? Nogen dage er du måske til den ene og andre dage til en anden. Håndbruserne fås med mange forskellige stråletyper og mulighed for at skifte mellem dem. Så du finder helt sikkert én, der kan matche dine ønsker om et det perfekte bad.

Kalkfrie brusere
En tilkalket bruser er et irritationsmoment. Det kan du helt slippe for, når du vælger en håndbruser med antikalkfunktion. Den har dyser af gummi, som du blot gnider henover med en finger, så løsnes kalken og der er fuld stråle på bruseren igen.

Passer den til mit brusesæt
Det er der mange, der spørger om. Men det er faktisk slangen, der skal passe til holderen og ikke håndbruseren. Så du kan frit vælge den håndbruser, der passer til dig og din familie.

Blandt vores store udvalg finder du håndbrusere fra kendte mærkevareleverandører som eksempelvis Oras, Hansgrohe, Grohe m.fl. til lave netpriser. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud