Kategorier

Klik på en underkategori for at finde varerne

Gulvvarme

Gulvvarmesystemer, pexrør og tilbehør i anerkendte kvalitetsprodukter
 

Leder du efter gulvvarme til din bolig ?, så se nærmere på produkterne på denne side.
Vi sælger gulvvarmesystemer fra kendte producenter som: Danfoss, Roth, Uponor Wirsbo og Wavin.

Hvorfor gulvvarme ?


Der er flere fordele ved, at opvarme sin bolig med gulvvarme i stedet for radiatorer, bl.a. giver det en mere jævn fordeling af varmen fordi varmekilden er jævnt fordelt i hele rummet.
Gulvvarme giver også en mindre cirkulation af luften i rummet, hvilket betyder, at støv flyver mindre rundt i boligen og det er en stor fordel for allergikere.
Gulvvarme fordeler sig bedre end radiator varme - ved opvarmning med gulvvarme er det varmest ved gulvet, hvorimod meget varme fra en radiator stiger op i rummet, så man først mærker den, når den falder tilbage som kølig træk til gulvet.
Gulvvarme monteres direkte på betonlag eller sammen med varmefordelingsplader.

Hvad skal jeg bruge ?


Et nyt gulvvarmesystem består af en styreenhed (masterregulator) som giver signal ud til dine rumtermostater omkring den ønskede rumtemperatur. Så skal der bruges rumtermostater, som udgangspunkt en til hver rum, men der kan kobles 2 rum (kredse) til 1 rumtermostat. Fordelerrør og telestater (termoaktuator) skal monteres så dine gulvvarmerør kan samles og tilkobles de rigtige værelser (kredse) i dit hus. Sidst, men ikke mindst, skal man kigge på hvilken type pumpeshunt der passer til systemet / huset mht. m2, etager, kredslængde m.m.

Vi hjælper dig gerne


Kvalitet betyder noget, jo flere penge du bruger på dit gulvvarmesystem, jo bedre mulighed får du for styring af gulvvarmen og nedsætter dermed dine driftsomkostninger og spare penge på din varmeregning.
Mangler du råd og vejledning, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud