Kategorier

Klik på en underkategori for at finde varerne

Gulvafløb - beton/fliser

Gulvafløb til beton og fliser

Gulvafløb til beton og fliser findes i mange modeller lige fra det helt traditionelle standard afløb til hjørne afløb og de nye designafløb fra Unidrain og Blücher WaterLine, der ikke kun er flotte i badeværelsesindretningen, men også praktiske og funktionelle. Har du brug for hjælp er du velkommen til at kontakte os på tlf. 38 41 34 34 eller salg@badinterior.dk

Gulvafløb til beton- og flisegulve


Det er ikke helt uvæsentligt, hvilket gulvafløb du vælger til dit badeværelse eller bryggers, da du skal se på det I rigtigt mange år og det er ikke lige til at skifte ud, når først det er støbt ned I gulvet.

Vælg mellem flere typer afløb
Du kan vælge et ganske almindeligt firkantet standard gulvafløb, et hjørne afløb eller et design afløb (linjeafløb).

Det firkantede standard afløb er I dag mest brugt I bryggerset. I badeværelset er et hjørne afløb populært, da det giver et meget effektivt vandflow mod afløbet, når gulvet lægges med fald mod hjørnet. Til standard afløb og hjørne afløb kan der vælges forskellige riste efter din smag.

Design afløb eller linjeafløb, som de også kaldes, er et helt kapitel for sig og er det mest brugte I dag, hvis der bygges nyt eller renoveres badeværelse. Design afløb fås I flere længder fra 30 cm og opefter. De kan placeres op mod bagvæg, mod venstre væg eller mod højre væg. De kan også placeres frit ude på gulvet, alt efter hvad man synes er mest praktisk eller harmonerer med det udtryk, der ønskes I badeværelsesindretningen.

Flotte riste til dit gulvafløb
Riste findes I rigtig mange forskellige designs, så du frit kan vælge den rist, der passer til din indretning. I nogle designafløb er det også muligt, at ilægge fliser af samme type som gulvet, så den synlige del af afløbet bliver en integreret del af gulvet.

Vandlås I afløbet
Vi anbefaler at du vælger et afløb med vandlås, da du dermed undgår lugt fra afløbet. En trævlesi er også funktionel, til at opfange hår, så afløbet ikke stopper til. Den bedste måde at holde afløbet rent for snavs, fedt og bakterier er jævnligt at hælde kogende vand I afløbet.

Hos badinteriør køber du gulvafløb til beton- og flisegulve fra Blücher og Unidrain, altid til lave priser. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud