Kategorier

Der er 21 varer.

Grundfos cirkulationspumper

Grundfos cirkulationspumper til de fleste formål.

En Grundfos cirkulationspumpe transporterer vandet rundt i dit rørsystem, til varmeanlæg med gulvvarme eller radiatorer, som opvarmer dit hus. Der er god økonomi I at skifte en ældre cirkulationspumpe ud med en ny A-pumpe. Herved kan du reducere strømforbruget med op til 75 %. Grundfos cirkulationspumper findes i mange forskellige størrelser og med forskellige funktioner. 

Grundfos cirkulationspumpe

En Grundfos cirkulationspumpe er en pumpe, der transporterer vandet rundt i rørsystemet, til det varmeanlæg, der opvarmer dit hus. Varme fra opvarmningsenheden sender det varme vand rundt I radiatorerne eller I slangerne til gulvvarmen samt til varmtvandsbeholderen.

Skift til A-pumpe og reducer strømforbruget med op til 75 %
En ældre cirkulationspumpe, der kører for fuld kraft, kan være en strømsluger, der kan have et årligt strømforbrug helt op til kr. 900,-. En nyere cirkulationspumpe tilpasser sig boligens svingende behov og kører kun, når der er brug for det. Det kan reducere  omkostningerne til strøm helt ned til ca. kr. 200,-  om året. Derfor vil der altid være god økonomi i at skifte til en cirkulationspumpe, der er mærket med energiklasse A. Går man fra en B-pumpe til en A-pumpe, reduceres strømforbruget til en fjerdedel. Dermed kan investeringen tjene sig selv hjem igen I sparede energiomkostninger. Det er ikke kun godt for din økonomi, men også for miljøet.

Grundfos cirkulationspumper findes i mange forskellige størrelser og med forskellige funktioner. Størrelsen er afhængig af hvor stort et tryk og flow der påkræves for, at løse opgaven. En meget solgt model er den innovative Grundfos ALPHA2 cirkulationspumpe, der er velegnet til anlæg med konstant eller variabelt flow, hvor man kræver optimal indstilling af pumpens driftspunkt. Grundfos ALPHA2 har Autodapt, der tilpasser sig boligens skiftende behov og finder den optimale indstilling. Så kan du blot slappe af og lade cirkulationspumpen selv styre varmen på den mest optimale og mest økonomiske måde.

Er du I tvivl om dimensioneringen af din Grundfos cirkulationspumpe, kan du få vejledning her.

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud