Kategorier

Aspen Grand A100 underskab, hvid 100 cm - 331311

 
Vejledende pris:  9 100,00 DKK
Du sparer:1 565,00 DKK
7 535,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv

Aspen Grand A100 underskab med udtag til indfræsede greb, hvid 100 cm


Aspen Grand badeværelsesmøbler er veldesignede og fremstillet i udvalgte materialer med fokus på kvalitet. Her er intet overladt til tilfældighederne. 

Designet er enkelt med fronter med falset yderkant og er delvist indfældet i skabselementet, så den synlige kant kun er ca. 10 milimeter. Det helt enkle look forstærkes yderligere af, at vasken kun er 30 mm høj. Fronterne er lakerede med 4 lag lak, der gør dem modstandsdygtige overfor fugt og slitage. 

Aspen Grand underskab har 2 skuffer, der er henholdsvis 24 og 32 cm høje. Skufferne har fuldt udtræk, så selv de bageste ting er til at komme til. Desuden soft close, der trækker skuffen blidt ind. I fronterne er der udtag til indfræsede greb, der fås i krom, messing, hvid og sort. Disse tilkøbes. Se relaterede produkter herunder. 

I skufferne er der indlægsmåtter samt 4 stk. skuffeindsats af træ, der gør det let at holdeordren i skufferne, der også har en tandbørsteindsats. Desuden er der el-udtag 230V i øverste skuffe til el-tandbørste, shaver eller føn. 

Aspen Grand underskabe leveres fuldt samlet og har 10 års garanti. Vandlås medfølger. Til underskabet kan vælges vask i hvid eller sort porcelæn, der bestilles seperat. Se relatede produkter herunder.

Dette underskab er fremstillet i hvid lakeret overflade, men fås også i hvid højglans, eg, sort eg eller valgfri NCS farve. 

Suppler med tilhørende højskabe, som du finder her.

B: 100 x d: 45 x h: 57

Tilhørende vask i hvid eller sort porcelæn samt greb bestilles seperat, se herunder. 

14 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud