Kategorier

Klik på en underkategori for at finde varerne

Grand

Aspen Grand badeværelsesmøbler 


Her er intet overladt til tilfældighederne. Her får du høj kvalitet og mange muligheder. Vælg mellem fronter med greb eller praktiske indfræsede greb. Som standard får du el-udtag i øverste skuffe, skuffeindsats med tandbørsteholder samt indlægsmåtter i øverste og nederste skuffe. Vælg mellem hvid eller sort vask. Tilhørende spejle finder du her.

Der er ingen varer i denne kategori.

Aspen Grand badeværelsesmøbler er godt håndværk og god kvalitet

Aspen Grand badeværelsesmøbler fremstilles i Sverige efter stolte håndværkertraditioner. Til Grand badeværelsesmøbler med fronter i træ, anvendes der rigtigt træ og alle lakerede skabe får 4 gange lak, så de er ekstra modstandsdygtige mod fugt og slitage. Derfor får du 10 års garanti.

Design med smarte og innovative detaljer
I Grand badeværelsesserien får du lækre og funktionelle detaljer med som standard. Til underskabene er der skuffeindsats af træ, tandbørsteholder til skuffeindsatsen, indlægsmåtter til skufferne og el-udtag i øverste skuffe.

Underskabe med skuffer
Underskabene fås i 80, 100, 120 eller 140 cm, så du kan indrette præcis efter dit behov og rummets størrelse. Med Aspen Grand A140 får du ikke kun en dobbeltvask, men også dobbelt så meget opbevaringsplads med hele 4 skuffer, der gør det nemt at holde orden.

Grand møblernes har falsede kanter, der forstærker det flotte udseende og giver et stilfuldt look. Fronten er delvist indfældet i skabselementet, og den synlige kant er kun 10 mm. Det helt enkle udtryk forstærkes yderligere af, at vasken kun er 30 mm. høj. 

Ægte porcelænsvaske i hvid eller sort med enkelt eller dobbelt vask
Til alle Aspen Grand underskabe kan du vælge mellem hvid eller sort porcelænsvask og på den måde give dit badeværelse din helt egen stil. Den hvid vask på et sort møbel eller sort vask på et hvidt møbel. Du kan også gå helt i sort og få et maskulint og stærkt udtryk på dit badeværelse med skabe i sort eg og sort porcelænsvask. Hertil sætter greb i messing prikken over i’et.

Masser af opbevaringsplads med højskabe og vægskabe.
Har du ekstra brug for opbevaringsplads, så kombiner med Aspen højskabe og vægskabe. I højskabene får du hyldeplads og mulighed for skuffer, rum og hylder i lågen, der gør det funktionelt. Vægskabene fås i 3 højder, der gør det muligt at indrette dit badeværelse helt efter din egen stil.

Fuldend indretningen med spejle eller spejlskabe med integreret lys
Spejlet er prikken over i’et. Vælg mellem flotte spejle i høj kvalitet med LED lys.

Spejlskabene med glashylder giver opbevaring til alle de daglige plejeprodukter. Med et spejlskab får du mange praktske funktioner, som dobbelte spejllåger, småtingsmagnet, forstørrelsesspejl, el-stik i skabet m.m. 

cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud