Kategorier

Unidrain Reframe Collection toiletbørste gulvmodel, børstet stål

Unidrain Reframe Collection toiletbørste gulvmodel, børstet stål - 778568306

 
Vejledende pris:  1 798,75 DKK
Du sparer:0,75 DKK
1 798,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv

Unidrain Reframe Collection toiletbørste gulvmodel i børstet stål


Unidrain Reframe Collection er en helt ny serie i eksklusivt badeværelsestilbehør, der sætter prikken over i'et på badeværelset. Det tidløse, minimalistiske design passer ind i den moderne badeværelsesindretning og matcher Unidrain HighLine designafløb. 

Unidrain Reframe Collection toiletbørste er designet således at man opnår den størst mulige hygiejne. Toiletbørsten er designet med en anti-dryp funktion, der minimerer dryp på gulvet. Holderen har en indre plastikbeholder med en "krave", der hindrer bakterier i at komme mellem holderen og plastikbeholderen. Holderen er forsynet med et låg, der giver et æstetisk udtryk og desuden et håndtag, der sørger for at man kan tømme og rengøre beholderen uden at komme i kontakt med bakterier. 

Unidrain Reframe Collection består af sæbehylde og bruseskraber, håndklædestang, håndklædekroge, toiletbørste til vægophæng eller som gulvmodel, toiletrulleholder og reservepapirholder. Med denne badeværelsesserie kan du gøre din badeværelsesindretning  komplet.

Leveres i følgende smukke overflader: børstet stål, poleret stål, messing, kobber og sort, der giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på badeværelset. 

Art. 7040

14 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud