Kategorier

Unidrain Reframe Collection sæbehylde og bruseskraber, børstet stål - 772392706

2 099,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv

Unidrain Reframe Collection sæbehylde og bruseskraber i børstet stål


Unidrain Reframe Collection er en helt ny serie i eksklusivt badeværelsestilbehør, der sætter prikken over i'et på badeværelset. Det tidløse, minimalistiske design passer ind i den moderne badeværelsesindretning og matcher Unidrain HighLine designafløb. 

Unidrain Reframe Collection sæbehylde med integreret bruseskraber er både smuk og funktionel. Sæbehylden giver plads til dine produkter til brusebadet og en anti-slip barriere holder produkterne på plads. Tynde riller, sørger for at lede vandet væk. Bruseskraberen holdes på plads under sæbehylden med skjulte magneter i ophænget. Det gør det let at tage den af og placere den igen. 

Sæbehylden er fremstillet i forstærket stålplade og bruseskraberen i sort højkvalitets silikoneemne i en forstærket stålramme. Bruseskraberens ender er forsynet med "bumbere", der beskytter fliser og bruseafskærmning mod skrammer. 

Unidrain Reframe Collection består af sæbehylde og bruseskraber, håndklædestang, håndklædekroge, toiletbørste til vægophæng eller som gulvmodel, toiletrulleholder og reservepapirholder. Med denne badeværelsesserie kan du gøre din badeværelsesindretning  komplet.

Leveres i følgende smukke overflader: børstet stål, poleret stål, messing, kobber og sort, der giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på badeværelset. 

B: 35 x d: 8,5 cm

Art. 701014 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud