Kategorier

Oras Optima 1714F berøringsfri vandhane, krom - 704264004

 
Vejledende pris:  2 600,00 DKK
Du sparer:1 401,00 DKK
1 199,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv

Oras Optima berøringsfri vandhane 1714F, krom

Vidste du, at skifter du din almindelige vandhane ud med en berøringsfri vandhane, er investeringen tjent hjem igen på kun ca. 12 måneder. Dette på grund af vandbesparelsen og mindre energi til opvarmning af varmt vand. 

Med Oras Optima berøringsfri vandhane kan du tænde og slukke for vandet uden overhovedet at berøre vandhanen. Hold blot hænderne eller tandbørsten hen foran vandhanen, så åbnes der automatisk for vandet og det slukkes, når du igen fjerner hænderne. 

Oras Optima er miljørigtig og du kan spare op til 50 % på vandforbruget, da vandet kun løber i den tid, der er brug for det. Slut med vandspild. Desuden sørger en mængdebegrænser for et lavt vandforbrug.

Når vandhanen betjenes "hands free", undgås snavs og vand på vandhanen og den står altid flot og ren. Nemt og praktisk. Samtidig er den hygiejnisk, fordi du ikke berører vandhanen og dermed undgår at overføre smittefarlige bakteriier. Det kan spare mange trælse sygedage. 
 
Oras Optima berøringsfri vandhane er batteridrevet (6V) og med temperaturregulering. Vandhanen er udstyret med smudsfiltre og kontraventiler. Den impulsstyrede magnetventil giver lang levetid til batteriet.

Med en Oras Optima berøringsfri vandhane sparer du ikke kun på din vandregning, men er også med til at skåne miljøet. Vand er én af de mest værdifulde ressourcer vi har og vi skal sikre, at vi kan blive ved med at have vand nok - også i fremtiden. 


- Inkl. batteri 6V 
- Autofocus sensor, der ikke kræver justering ved montering 
- Vandbesparende mængdebegrænser
- Fleksible slanger 

Art. 1714F 

Ekskl. bundventil, der købes separat, se nedenfor.


14 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud