Kategorier

Gustavsberg Nautic 1500 Hygienic Flush toilet med sæde - 604117414

 
Vejledende pris:  5 728,00 DKK
Du sparer:3 300,00 DKK
2 428,00 DKK inkl. moms

Læg i kurv

Gustavsberg Nautic 1500 Hygienic Flush toilet med sæde


Gustavsberg Nautic Hygienic Flush 1500 toilet med revolutionerende skylleteknik, der gør effektiv rent i hele kummen. 

Toilettet har åben skyllerand og dermed ikke nogen kringelkroge, hvor kalk, snavs og bakterier kan gemme sig. Med den åbne skyllerand og den nye teknik skylles hele kummen ren og giver optimal hygiejne ved hvert skyl. 

Gustavsberg Nautic Hygienic Flush toilet er fremstillet i tætsintret sanitetsporcelæn og har desuden den unikke CeramicPlus overfladebehandling, der er smudsafvisende, således at kalk og snavs ikke sætter sig fast på porcelænet. 

En heldækkende cisterne med en separat indvendig cisterne, hindrer kondens og dæmper støj, når cisternen fyldes med vand. Gustavsberg Hygienic Flush toilet er miljøvenligt med det lave vandforbrug på henholdsvis 2 og 4 liter pr. skyl, der også er godt for økonomien. Den flotte og nedsænkede skylleknap er let at betjene. 

Toilettet leveres med gedigent toiletsæde i hårdt plast, der er tilpasset skålens design og følger dets linjer hele vejen rundt langs kanten. Toiletsædet har Soft Close, der får sædet til at sænke sig stille og roligt ned mod kummen. Med Quic Release kan toiletsædet løftes af i et snuptag, så det er muligt at gøre helt rent under sædet. 

- Åben skyllerand
- Justerbar vandtilslutning, der gør monteringen fleksibel
- Kan monteres i hjørne
- Med C+ overlfadebehandling
- Vandbesparende lille og stort skyl, 2/4 ltr., men justerbart op til 6 l. 

Husk at tilkøbe tilslutningsslanger til montering, se relaterede varer herunder. 

Gustavsberg Nautic Hygienic Flush toilet fås også som væghængt wc-skål. Se relaterede varer herunder. 14 dages returret - mærkevarer til de rigtige priser - faguddannet personale
cart-logo

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Check out

betalingskort
kontakt os
Fri fragt
Få et samlet tilbud